Κλειστό για απολύμανση θα παραμείνει σήμερα το κεντρικό κτίριο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, επί της οδού Αχαρνών 2 στην Πλατεία Βάθης, μετά από απόφαση που έλαβε ο αρμόδιος υπουργός, Μάκης Βορίδης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΑΑΤ, η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη έπειτα από την παρουσία του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Χρήστου Κέλλα στο κτίριο του υπουργείου την προηγούμενη Πέμπτη. Ο κ. Κέλλας εμφανίστηκε θετικό στη νόσο covid-19 μετά από εξέταση στην οποία υπεβλήθη.

Αν και για δύο ημέρες τα συμπτώματα ήταν λίγα, τελικά το βράδυ της Κυριακής ο κ. Κέλλας ανέβασε πυρετό και αναγκάστηκε να μεταβεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

«Από Πέμπτη βράδυ, με τα πρώτα συμπτώματα, σπίτι και εννοείται σε απομόνωση. Μετά από δύο μέρες “ηρεμίας”, ο πυρετός από το απόγευμα με ξαναεπισκέφτηκε. Οι γιατροί καθησυχαστικοί, μα πάνω απ’όλα παίρνω δύναμη από τις ευχές σας! Θα νικήσουμε. Όλοι μαζί! Καλό βράδυ! Υ.Γ: Οι σκέψεις μας σε γιατρούς, νοσηλευτές, εργαζόμενους στο Σύστημα Υγείας,που υπερβάλλουν εαυτούς! Σας ευχαριστούμε» έγραψε ο Χρήστος Κέλλας στο Facebook.

Δείτε τις φωτογραφίες από την απολύμανση στο υπουργείο: