Εκτροπή κυκλοφορίας στον Πειραιά λόγω συγκέντρωσης μαθητών

Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει


ΕΛΛΑΔΑ
12:54
03/02/2020
Εκτροπή κυκλοφορίας στον Πειραιά λόγω συγκέντρωσης μαθητών
1
loading

Εκτροπή πραγματοποιείται στην κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 35 στον Πειραιά καθώς στο σημείο πραγματοποιείται συγκέντρωση μαθητών.

Περίπου 200 μαθητές, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων βρίσκονται έξω από το κτίριο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Πραγματοποιείται εκτροπή για τα φορτηγά στη Γρ. Λαμπράκη και στην οδό Καραΐσκου για τα ΙΧ.

Οι μαθητές με τις κινητοποιήσεις τους που πραγματοποιούνται και σε άλλα σημεία της Αττικής διεκδικούν να καλυφθούν τα κενά και οι ελλείψεις στα σχολεία τους ενώ παράλληλα δηλώνουν την αντίθεσή τους στην εξίσωση των κολεγίων με τα ΑΕΙ και σε μια σειρά ακόμα αντιεκπαιδευτικά μέτρα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Ντροπή τους πάλι ευκαιρία για καθισιό

    Πάλι τα ίδια μόλις έφυγε ο σύριζα αρχίσανε απεργίες καταλήψεις πορείες κλπ. Στην Αγγλία όπου ήμουν χρόνια μια φορά κλείσανε ένα δρόμο, για μια ώρα κ μας είχανε ειδοποιησει με μαιλ κλπ 2 μήνες πριν. Εδώ ο καθένας κλείνει τους δρόμους οπότε του έρθει. Σεβασμός μηδέν στους άλλους μόνο διεκδικήσεις από κράτος κ φραπεδια. Ευκαιρία για καθισιο οι κοπριτες. Κ να βρίζουν αλβανούς κ Πακιστανους που τελικά είναι πολύ πολύ εργατικοί όχι σαν εμάς τους Έλληνες που είμαστε πρωτοπόροι στην φραπεδιά στο καθισιο κ στον ωχαδερφισμο

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει