Ο δήμος Θέρμης καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους δημότες της πόλης να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα «Λειτουργία Δημοτικού Λαχανόκηπου Θέρμης».

Στους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα παραχωρηθεί μια μικρή έκταση γης, περίπου 50 τ.μ., με σκοπό την καλλιέργεια λαχανικών για την κάλυψη των ατομικών και οικογενειακών αναγκών τους.

Η πρωτοβουλία του δήμου Θέρμης απευθύνεται σε όλους τους δημότες, ενώ προτεραιότητα στην ικανοποίηση των αιτημάτων θα έχουν εκείνοι που ανήκουν σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες, όπως για παράδειγμα οι άνεργοι, οι πολύτεκνοι και οι μονογονεϊκές οικογένειες.

Η διάρκεια της παραχώρησης των τμημάτων γης στον δημοτικό λαχανόκηπο είναι ετήσια και θα γίνεται έναντι ενός ελαχίστου συμβολικού τιμήματος. Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής έχει ξεκινήσει από χθες και λήγει τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στο δημαρχείο Θέρμης από τις 8:00 ως τις 14:00. Στην περίπτωση που υπάρξει αριθμός αιτήσεων μεγαλύτερος από τη δυνατότητα παροχής τμημάτων γης, θα πραγματοποιηθεί δημόσια κλήρωση.

Πηγή: seleo.gr