Θεσσαλονίκη: Κατάληψη σε σχολείο για να καταγγελθούν κρούσματα επιθέσεων σε μαθητές

Τα παιδιά φαίνεται να γνωρίζουν τους δράστες


ΕΛΛΑΔΑ
19:35
20/01/2020
Θεσσαλονίκη: Κατάληψη σε σχολείο για να καταγγελθούν κρούσματα επιθέσεων σε μαθητές
2
loading

Να συμπαρασταθούν σε συμμαθητές τους που δέχθηκαν βίαιες επιθέσεις, αλλά και να κινητοποιήσουν τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας, προκειμένου να λάβουν μέτρα αντιμετώπισης της αύξησης των κρουσμάτων βίας στην περιοχή κατοικίας τους, θέλησαν οι μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Πεύκων, προχωρώντας σήμερα σε κατάληψη του σχολείου.

Οι μαθητές καταγγέλλουν ότι το τελευταίο δεκαήμερο σημειώθηκαν περιστατικά κλοπών και βίαιων επιθέσεων σε μαθητές, με πιο πρόσφατο την επίθεση που δέχθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου μαθητής που επέστρεψε στο σπίτι του, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του, που απαίτησε να του παρασχεθούν πρώτες βοήθειες σε νοσοκομείο.

Οι μαθητές φαίνεται πως γνωρίζουν του δράστες και υποδεικνύουν ομάδα 4-5 νεαρών ατόμων. Όπως διευκρίνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρος Κόπτσης τα άτομα που καταγγέλλονται ως δράστες δεν είναι μαθητές του σχολείου, ενώ και τα περιστατικά που έχουν καταγγελθεί έλαβαν χώρα εκτός του σχολικού περιβάλλοντος και εκτός σχολικού ωραρίου.

Για το θέμα έχουν ενημερωθεί και οι αρμόδιες αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές καθώς και οι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Εγω ο ιδιος

    Στην συγκεκριμένη περιοχή εχουν αυξηθεί κατακόρυφα τα περιστατικά το τελευταίο δίμηνο περίπου. Τα παιδιά εχουν δίκαιο αίτημα την αστυνόμευση της περιοχής καθώς μαλιστα τα τελευταία περιστατικά αναφέρονται σε επιθέσεις κατά νεαρών αγοριών και κοριτσιών. Το λιγότερο που απαιτείται είναι μεγαλύτερη αστυνόμευση.

  2. avatar ????/

    Για να καλύπτουν τις εγκληματικές συμμορίες ή λάθρο θα είναι ή βρομά. Αναγκάζουν τον κόσμο απο ομοταγής να πάρει τον νόμο στα χέρια του.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει