Για δεύτερη σχολική χρονιά ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου μέσω της Διεύθυνσης Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας συνεχίζει τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου του δήμου.

Τα μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας παρέχονται δωρεάν από εθελοντές εκπαιδευτικούς και πραγματοποιούνται για τους μαθητές Γυμνασίου στις εγκαταστάσεις του 5ου Γυμνασίου Ευόσμου, ενώ για τους μαθητές Λυκείου στο χώρο του Διαπολιτισμικού Λυκείου.

«Η λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου αποτέλεσε τη περυσινή χρονιά μια σημαντική πρωτοβουλία κοινωνικής υποστήριξης και συμπαράστασης για γονείς και μαθητές που λόγω της οικονομικής κρίσης βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Με αίσθημα κοινωνικής ευαισθησίας και προσφοράς και με αγάπη προς τη μαθητική κοινότητα του δήμου μας, συνεχίζουμε φέτος το κοινωνικό αυτό έργο και ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές εκπαιδευτικούς που για ακόμη μια χρονιά συμβάλλουν σε αυτήν την προσπάθεια, προσφέροντας αφιλοκερδώς τις γνώσεις και τη διδακτική τους εμπειρία στα παιδιά που χρειάζονται πρόσθετη υποστήριξη» δήλωσε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Στάθης Λαφαζανίδης.

Πηγή: thestival.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.