Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση της σύλληψης του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου και βουλευτών του κόμματος. Το θέμα μεταδίδεται και από τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης και χαρακτηριστικά είναι τα όσα γράφουν στις ηλεκτρονικές εκδόσεις τους οι εφημερίδες El Pais και El Mundo.

«Η ελληνική αστυνομία συνέλαβε τον αρχηγό κι έναν βουλευτή του κόμματος Χρυσή Αυγή», γράφει η El Pais, «ο γενικός γραμματέας κατηγορείται για το σχηματισμό εγκληματικής οργάνωσης, οι συλλήψεις σχετίζονται με το φόνο ενός ράπερ στα χέρια ενός συμπαθούντα του κόμματος», αναφέρει η εφημερίδα συνδέοντας το θέμα με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

«Η ελληνική αστυνομία συνέλαβε τον ηγέτη του κόμματος της άκρας δεξιάς Χρυσή Αυγή», τιτλοφορείται το άρθρο στην εφημερίδα El Mundo.

«Η ελληνική αστυνομία συνέλαβε τον αρχηγό του νεοναζιστικού κόμματος Χρυσή Αυγή Νίκο Μιχαλολιάκο, μετά τις ταραχές των τελευταίων ημερών για τη δολοφονία, στα χέρια ενός μέλους του κόμματος, του ράπερ Παύλου Φύσσα», γράφει η εφημερίδα.

«Συνελήφθη επίσης ο βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης, που τον τελευταίο χρόνο έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά περιστατικά στο ελληνικό κοινοβούλιο», αναφέρει η EL Mundo.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.