Οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής μετά τον χθεσινό αποκλεισμό της εθνικής οδού προχώρησαν σήμερα το πρωί στον αποκλεισμό του ΧΥΤΑ της Λαμίας, απαγορεύοντας την είσοδο των απορριμματοφόρων και αυτών της ανακύκλωσης.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

«Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε δυναμικά τις κινητοποιήσεις μέχρι η κυβέρνηση να πάρει πίσω την πρόταση για τη δημιουργία hot spot στη Μαυρομαντήλα…», λένε οι κάτοικοι.

Ωστόσο κάποιοι υποστηρίζουν ότι και ο χθεσινός αποκλεισμός των δρόμων, αλλά και το σημερινό «μπλόκο» στα απορριμματοφόρα, περισσότερο ταλαιπωρούν τους ίδιους τους συμπολίτες τους, τους οποίους μάλιστα καλούν να τους έχουν στο πλευρό τους.

«Ας αποκλείσουν το Υπουργείο ή ας μην επιτρέψουν την είσοδο κανενός στο στρατόπεδο της Μαυρομαντήλας. Δεν έχει νόημα να ταλαιπωρείται ο κόσμος στους δρόμους ή με τα σκουπίδια….», ανέφερε ένας κάτοικος σε δηλώσεις του.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες όταν ο Θύμιος Καραΐσκος ρωτήθηκε από την Εισαγγελία εάν ο Δήμος θα καταθέσει μήνυση για το μπλόκο στα απορριμματοφόρα, ο Δήμαρχος Λαμιέων ήταν αρνητικός σε μια τέτοια κίνηση.