Διαμαρτυρία στον ΧΥΤΑ Λαμίας: Οι κάτοικοι αντιδρούν στη δημιουργία hot spot

Την Κυριακή προχώρησαν σε δίωρο αποκλεισμό της εθνικής στον κόμβο της ΒΙΠΕ


ΕΛΛΑΔΑ
13:32
13/01/2020
Διαμαρτυρία στον ΧΥΤΑ Λαμίας: Οι κάτοικοι αντιδρούν στη δημιουργία hot spot
6
loading

Για μία ακόμη φορά οι κάτοικοι της Κοινότητας Αγίας Παρασκευής απέδειξαν τη στρατηγική θέση του χωριού τους κατά της δημιουργίας hot spot, αποκλείοντας μετά από πρόταση της συντονιστικής, τον δρόμο για τον ΧΥΤΑ Λαμίας.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Οι κάτοικοι της Κοινότητας μαζί με κατοίκους όμορων κοινοτήτων, είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν τη δημιουργία hot spot στην περιοχή της Μαυρομαντήλας, σύμφωνα με την πρόταση που παρουσίασε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής.

Ήδη την Κυριακή (12/1) προχώρησαν σε δίωρο αποκλεισμό της εθνικής στον κόμβο της ΒΙΠΕ, μαζί με τον αποκλεισμό της Παλαιάς Εθνικής και του παραδρόμου, ενώ λίγο μετά τις 11 το πρωί της Δευτέρας σειρά είχε η πρόσβαση στο ΧΥΤΑ Λαμίας.

Ο ΧΥΤΑ Λαμίας, ο βιολογικός, τα σφαγεία και η λατομική ζώνη, είναι τα κυριότερα επιχειρήματα, μαζί με την ύπαρξη της ΒΙ.ΠΕ. (που αποτελεί τον οικονομικό πνεύμονα της ευρύτερης περιοχής), με τα  οποία οι κάτοικοι υποστηρίζουν ότι ήδη η περιοχή τους έχει επιβαρυνθεί άνισα και η δημιουργία ενός hot spot θα επιδείνωνε δραματικά τις συνθήκες ζωής και εργασίας τους.

Καθημερινά, σύμφωνα με τη συντονιστική επιτροπή, θα αποφασίζουν κινητοποιήσεις προκειμένου να καταδείξουν το άδικο της επιλογής και να εμποδίσουν την πραγματοποίηση σχεδίων που δεν έχουν την συναίνεση της τοπικής κοινωνίας.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

6
σχόλια
 1. avatar Η πρότασή μας είναι γνωστή

  Η δημιουργία του hot spot να γίνει
  δίπλα στον καταυλισμό των [...]..
  Μόνο οφέλη θα προκύψουν απ αυτή
  την γειτνίαση ( και σχετικά σύντομα..).

  1. avatar Ρε μπισταίοι

   Τί πρόβλημα έχετε με την λέξη
   \"γύφτος\" ; θίγουμε κάποιους από εσάς ;

 2. avatar ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΚΟτζης

  Και η κατά τα άλλα, \"πατριωτική\" κυβέρνηση, της ΝΔούλας, συνεχίζει την διακριτική διασπορά και το \"παρκάρισμα\" λαθροισλαμιστών, ανά την επικράτεια...

 3. avatar ακερσεκοντ

  Μα πόσο αχάριστοι είναι αυτοί οι Έλληνες τελικά , ο Τσιπρας σας έταζε το Νομπελ και ο Κούλης τώρα σας τάζει οικονομικές ευκολίες γιατί αντιδράτε.

 4. avatar Νικος χασαπης

  Οι εισβολείς θα έρθουν παντού είναι σχέδιο των εβραίο κομμουνιστων με αργηχο τον σορος και διευθύντρια την μερκελ. Ας μην ψηφίζατε τους Εβραίους και τους απλυτους 50 χρόνια τώρα είναι αργά.

 5. avatar Στο ..Γαληνη

  Στα καμενα βουρλα να τους πατε που εχει και πισινες!!! Αμεση απελαση και ουτε hot spot και παραμυθια...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει