Restart είναι να δίνεις ευκαιρίες σε νέες ιδέες, νέες αντιλήψεις και νέους ανθρώπους. Το CU και το Bios Ρομάντσο διοργανώνουν το CU Restart Up@Ρομάντσο, ένα διαγωνισμό που καλεί τους νέους να εκφραστούν ελεύθερα και να διεκδικήσουν δωρεάν επαγγελματική στέγαση για 8 μήνες στην καλλιτεχνική θερμοκοιτίδα του Bios Ρομάντσο, μέσα από το δικό τους φωτορομάντζο.

Μέσω του διαγωνισμού CU Restart Up@Ρομάντσο, το CU και το Bios Ρομάντσο, δίνουν τη δυνατότητα σε 4 νέους ηλικίας 18–28 ετών, που τους «αγγίζει» το μήνυμα του Restart, να κάνουν την καλύτερη αρχή της επαγγελματικής τους καριέρας, δημιουργώντας ένα έργο με θέμα «RESTART στη ζωή μας». Όλοι όσοι πάρουν μέρος στο διαγωνισμό μπορούν να εκφράσουν το θέμα, με την προσωπική τους καλλιτεχνική ματιά και χρησιμοποιώντας όποιο μέσο θέλουν.

Με την επαναλειτουργία του κτιρίου Ρομάντσο στην καρδιά του ιστορικού εμπορικού κέντρου, το CU συμβάλλει στην επανεκκίνηση του ξεχασμένου πυρήνα της πόλης. Στα περίπου 3000τμ που αποτελούν το Ρομάντσο, φιλοξενούνται ένα πολιτιστικό κέντρο και μία καλλιτεχνική θερμοκοιτίδα. H θερμοκοιτίδα έχει στόχο την ανάπτυξη των νέων επιχειρήσεων που θα στεγάσει, αλλά και τη μελλοντική τους αποκοπή από αυτή, αφού θα έχουν πλέον καθιερωθεί ως βιώσιμες επιχειρήσεις. Παράλληλα, φιλοξενούνται εκθέσεις, συναυλίες, παραστάσεις, συλλογικές δράσεις, workshops και σεμινάρια. Πρόκειται για ένα ιστορικό κτίριο το οποίο για δεκαετίες στέγαζε τα περιοδικά Ρομάντσο, Πάνθεον, Βεντέτα και σήμερα βιώνει το δικό του Restart, καθώς ανακαινίστηκε πλήρως μπαίνοντας σε μια νέα εποχή.

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, στις 19.00, όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περάσουν από το Ρομάντσο (Αναξαγόρα 3-5), όπου η ομάδα του CU RestartUp@Ρομάντσο θα είναι εκεί για να δίνει πληροφορίες για το διαγωνισμό και να λύσει κάθε απορία, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ακόμη καλύτερα το Ρομάντσο και τη δημιουργική του ιστορία.

Ο διαγωνισμός CU Restart Up@Ρομάντσο, ξεκινά στις 16 Σεπτεμβρίου και τελειώνει στις 30 Οκτωβρίου. Πληροφορίες για το διαγωνισμό και δήλωση συμμετοχής στο www.vodafonecu.gr/restartup.