Πάνω από 25.000 επισκέπτες πέρασαν χτες, σε μόλις μία ημέρα και μάλιστα καθημερινή, τις πύλες της 78ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, στη διάρκεια του πρώτου πενθημέρου της οποίας η επισκεψιμότητα είναι αυξημένη κατά 157%, σε σχέση με πέρυσι, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας ΔΕΘ-Helexpo.

«Η ΔΕΘ-Helexpo καλεί τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα να επισκεφθούν τη φετινή διοργάνωση και να αξιοποιήσουν τις επόμενες ημέρες μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, απολαμβάνοντας το πλούσιο ψυχαγωγικό και πολιτιστικό πρόγραμμα, παράλληλα με τα θεματικά αφιερώματα», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Μετά τον Γιώργο Μαζωνάκη, που γέμισε χθες το βράδυ ασφυκτικά τον υπαίθριο χώρο του Τόξου του εκθεσιακού κέντρου, στο πλαίσιο του MAD North Stage Festival, έρχεται σήμερα στις 21:30 ο Νίκος Μακρόπουλος να δώσει το ρυθμό.

Επίσης, σήμερα στις 17:30 και στις 18:30 θα πραγματοποιηθούν δύο αγώνες μπιτς βόλεϊ ανδρών. Συγκεκριμένα, οι Βούλγαροι Bonjolov/Kutzarov θα διαγωνιστούν απέναντι στους Βρετανούς Watson/Smith και οι Κοτσιλιάνος/Ζουπάνης απέναντι στους Αυστριακούς Huber/Blauel.

Στις 18:00 πραγματοποιείται στην αίθουσα «Αλέξανδρος» του Συνεδριακού Κέντρου «Ιωάννης Βελλίδης» η ημερίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων: «Νέα ΚΑΠ: Καινοτομία και Ανάπτυξη στην Ελληνική Γεωργία», με παρουσίαση ελληνικών success stories στον αγροτικό τομέα.

Σήμερα ξεκινά και το ειδικό αφιέρωμα για τον κόσμο της ομορφιάς, το Exclusive Beauty, στο περίπτερο 1. Στις 18:30 χορευτικά συγκροτήματα πολιτιστικών συλλόγων του νομού Σερρών θα δώσουν μια γεύση από τις παραδόσεις του τόπου τους, στο περίπτερο 12.

Στις 19:00 και στις 21:00 θα επαναληφθεί το εναέριο θέαμα με μηχανή και ακροβάτες, ενώ στις 19.45 το σόου «Vertical Dance-Χορεύοντας στους τοίχους» θα παρουσιαστεί στον τοίχο του περιπτέρου 9.