Φθινοπωρινά τραπέζια με Τσίπουρο και Ούζο ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΜ

Αυθεντικά αρώματα και γεύσεις!


ΕΛΛΑΔΑ
13:19
29/11/2019
Φθινοπωρινά τραπέζια με Τσίπουρο και Ούζο ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΜ
loading

Η εποχή από τα τέλη Οκτωβρίου μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, είναι αφιερωμένη στο πατροπαράδοτο τσίπουρο. Είναι η εποχή που το ποτό ετοιμάζεται σε παραδοσιακά καζάνια και τα γλέντια γύρω τους δίνουν και παίρνουν. Τώρα λοιπόν που το φθινόπωρο έχει κάνει για τα καλά την εμφάνισή του και έχουμε ξεκινήσει τις μαζώξεις με την παρέα στα σπίτια ή τα μεζεδοπωλεία, το Τσίπουρο και Ούζο Μπαμπατζίμ είναι εδώ να μας χαρίσει απλόχερα την αυθεντική του γεύση και τα φυσικά του αρώματα.

Το τσίπουρο και το ούζο, ως γνωστόν, συνοδεύονται από τους παραδοσιακούς μεζέδες. Οι μεζέδες του τσίπουρου πρέπει να έχουν γευστική ένταση για να μην εξουδετερώνονται από την δριμύτητα του ποτού. Το τσίπουρο Μπαμπατζίμ χωρίς γλυκάνισο συνοδεύει αρχικά άριστα μεζέδες όπως τυριά, κολοκυθάκια, λαχανικά τουρσί, άγρια μανιτάρια στη σχάρα, ντομάτα με χοντρό αλάτι, ελιές με παξιμάδια και ντολμαδάκια.

Στη συνέχεια, πιο σύνθετα και πικάντικα πιάτα, όπως κρέατα και θαλασσινά μαγειρεμένα με διάφορους τρόπους. Για τους λάτρεις των πλούσιων αρωμάτων του γλυκάνισου, το τσίπουρο Μπαμπατζίμ με γλυκάνισο θα ταιριάξει μοναδικά με μεζέδες της θάλασσας, όπως ακριβώς και το ούζο. Λόγω της έντονης γεύσης του και των χωνευτικών ιδιοτήτων του, το τσίπουρο, είτε χωρίς είτε με γλυκάνισο, μπορεί ακόμα να κλείσει ευχάριστα ένα πλούσιο γεύμα ή δείπνο.

Αν, από την άλλη, είστε λάτρεις του παγκοσμίως γνωστού ούζου, η ιδανική επιλογή είναι το αρωματικό ούζο Μπαμπατζίμ, το οποίο συνδυάζει την ιδιαιτερότητα του μάραθου με το άρωμα του γλυκάνισου. Οι φίνες μυρωδιές του και η ιδιαίτερη γεύση του συνδυάζονται εξαιρετικά με την γευστική παλέτα του Αιγαίου: χταπόδι, γαρίδες, καλαμαράκια, μύδια και άλλα. Μη φοβηθείτε όμως να το συνδυάσετε και με πιο ιδιαίτερες γεύσεις, όπως αβγοτάραχο, αχινούς, στρείδια, αυγά χταποδιού και συκώτια ψαριών.

Το μυστικό των αποσταγμάτων Μπαμπατζίμ, βρίσκεται στη συνταγή της παραδοσιακής απόσταξης. Συνταγή που περνά από γενιά σε γενιά ήδη από το 1875, αποτυπώνοντας σε κάθε γουλιά την παράδοση και την αυθεντικότητα τους. Ο άρχοντας της απόσταξης, ο αείμνηστος Ανέστης Μπαμπατζιμόπουλος, δημιούργησε εξαιρετικής ποιότητας τσίπουρα και ούζα, τα οποία αποτελούν την ιδανική συνοδεία για εσάς και την παρέα σας, από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ.

Κι επειδή σε κάθε παρέα οι γευστικές επιλογές ποικίλουν, το Τσίπουρο και Ούζο Μπαμπατζίμ θα εντυπωσιάσουν και θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους! Πάντα θα υπάρχει το δίλημμα ούζο ή τσίπουρο... Για αυτό η απάντηση σε αυτό το δίλημμα θα είναι σταθερά μία: Και ούζο και τσίπουρο, αρκεί να είναι Μπαμπατζίμ!

Στην υγειά σας λοιπόν!

*Απόλαυση της παράδοσης με ευχάριστη συνοδεία ούζου και τσίπουρου με μέτρο!

*Η εμπορική διάθεση όλων των προϊόντων Μπαμπατζίμ γίνεται από την Ελληνικά Κελλάρια Α.Ε.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει