Προβλήματα στα δρομολόγια του Προαστιακού

Η ενημέρωση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ


ΕΛΛΑΔΑ
19:02
13/11/2019
Προβλήματα στα δρομολόγια του Προαστιακού
4
loading

Προβλήματα καταγράφονται αυτή την ώρα σε δρομολόγια του Προαστιακού.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η αμαξοστοιχία 1225 (Αεροδρόμιο - Πειραιάς) ακινητοποιήθηκε στο Κορωπί λόγω διακοπής της γραμμής επαφής της ηλεκτροδότησης.

Παράλληλα, έγινε μονοδρόμηση γραμμής και κατάργηση των δύο τελευταίων δρομολογίων στο τμήμα Λιόσια - Κορωπί.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Γιωργος Περρακης

  Ακόμη μια φορά που ο γυιος μου μετά από καθυστέρηση του προαστιακού στο Κορωπί έχασε τον συρμό για Κόρινθο.Εχασε για τρίτη φορά μέσα σε ένα μήνα το μάθημα του στο Πανεπιστήμιο Κορίνθου όπου μετά από Μελέτη,ιδιαίτερα μαθήματα,εξοδα, κατάφερε να περάσει.

 2. avatar Μπέττυ Λαντσελλοττι

  Μοσχάτο χωρίς καμμία ειδοποίηση ούτε από τα μεγάφωνα στο Κορωπί σήμερα 14 Νοεμβρίου 2019... άλλαξαν τις διαδρομές ανάποδα αντί για Λιόσια αεροδρόμιο και το αντίθετο. .. άλλοι τρεχαν από δω και άλλοι από κει. Για τα μπάζα η κατάσταση. .

 3. avatar Κωνσταντίνο

  Την εξαγορά του παλαιού Οσε από τους Ιταλούς τη γνωρίζουμε όλοι. Το ότι η αργοπορία, κάποιων αρκετών ομολογουμένως λεπτών , μετατράπηκε σε χαμένα και ακυρωμένα δρομολόγια, το μάθαμε. Και χωρίς καμία ειδοποίηση βέβαια, αφού οθόνες μεγάφωνα υπάλληλοι, είναι όλα ένα κομμάτι σκηνικού σταθμού, αφού δεν δουλεύουν από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας τους.
  Κρίμα γιατι διώχνουμε τα παιδιά μας στο εξωτερικό, με συνεχόμενα αυξανόμενο ρυθμό με τέτοια αισχρή αντιμετώπιση και συμπεριφορά.. Ντροπή.
  Αγανακτισμενος χρήστης σταθμού Κορωπίου.

 4. avatar paolo

  ....ΤΟ [...].....πόσο κόσμο έχουν γραμμένο και στημένο τόσες φορές απεργίες..στάσεις ,, αντε γεια..

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει