Κακοκαιρία Βικτώρια: Πρώτο crash test τη χαρακτηρίζει ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας

«Ήταν δύσκολη βραδιά για την Κέρκυρα, την Κεφαλονιά και την Αττική»


ΕΛΛΑΔΑ
14:46
13/11/2019
Κακοκαιρία Βικτώρια: Πρώτο crash test τη χαρακτηρίζει ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας
loading

Στη δύσκολη βραδιά στην Κέρκυρα, την Κεφαλονιά και την Αττική αναφέρθηκε από τη Θεσσαλονίκη ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς σχολιάζοντας τα ακραία καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ωρών, χαρακτηρίζοντας τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία «Βικτώρια» crash test.

«Ήταν το πρώτο crash test που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Υπήρχαν προβλήματα. Ήταν δύσκολη βραδιά για την Κέρκυρα, την Κεφαλονιά και την Αττική» δήλωσε.

«Είχαν προηγηθεί οι εργασίες καθαρισμών, ειδικά στις δυνητικά επικίνδυνες πλημμυρικά περιοχές» πρόσθεσε ο κ. Χαρδαλιάς σε δηλώσεις του λίγο πριν από την έναρξη σύσκεψης με τους δημάρχους της Κεντρικής Μακεδονίας, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ.

«Είχαμε μικρά ζητήματα με απεγκλωβισμούς, κατολισθήσεις και φερτά υλικά. Αντιλαμβάνεστε ότι η πλημμύρα είναι πιο δύσκολη από τη δασική πυρκαγιά. Στη δασική πυρκαγιά μπορεί και να προβλέψεις το περιβάλλον όπου μπορεί να κινηθεί, στην πλημμύρα παίζει ρόλο ακόμη και η τύχη, η συγκυρία, η στιγμή. Όμως πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι έχουμε πάει με όλα μας τα μέσα και έχουμε κάνει ό,τι είναι απαραίτητο ώστε να έχουμε εκμηδενίσει κάθε περίπτωση να συμβεί το κακό» ανέφερε ο γ.γ. Πολιτικής Προστασίας.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει