Οι εικόνες από την κακοκαιρία στην Κέρκυρα είναι συγκλονιστικές μιας και το ελληνικό νησί αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα από τη Βικτώρια.

Σύμφωνα με το τοπικό corfutvnews.gr, τμήμα δρόμου στην Παλαιοκαστρίτσα, έχει υποχωρήσει. Το σημείο έχει αποκλειστεί με κορδέλες, ενώ αναμένεται κλιμάκιο των Τεχνικών Υπηρεσιών.

Επιπλέον, όπως σας ενημέρωσε σε προηγούμενη ανάρτηση το newsbeast.gr, ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται ο δρόμος στην παραλιακή της Γαρίτσας.

Τα κύματα φτάνουν σε μεγάλο ύψος, ενώ η διέλευση των οχημάτων γίνεται με δυσκολία. Τα φύκια έχουν καλύψει τα πεζοδρόμια, ενώ μηχάνημα προσπαθεί να τα απομακρύνει.

Τα προβλήματα από την κακοκαιρία στο Δήμο Νότιας Κέρκυρας είναι πάρα πολλά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, υπάρχουν κατολισθήσεις στην περιοχή του Χλωμού, πολλά τα προβλήματα και πλημμύρες στον Άγιο Γεώργιο, αρκετές περιοχές χωρίς ρεύμα, στο παραλιακό μέτωπο αρκετές ζημιές ενώ υπάρχουν και πτώσεις βράχων σε αρκετά σημεία.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Νότου Κώστα Λέσση με δηλώσεις του στο Corfutvnews στις 12 το μεσημέρι έχει καλέσει σύσκεψη με τους Επικεφαλής με στόχο να ζητήσουν την βοήθεια του κρατικού μηχανισμού.

Ο ίδιος επεσήμανε ότι η πολιτική προστασία του Δήμου ήταν όλο το βράδυ σε επιφυλακή ενώ έδωσε συγχαρητήρια στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για την άμεση επέμβαση της στα περιστατικά.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.