Η κακοκαιρία «Βικτώρια» πλήττει τα Χανιά, κόπηκε διάβαση

Αποκομμένοι οι κάτοικοι


ΕΛΛΑΔΑ
8:32
13/11/2019
Η κακοκαιρία «Βικτώρια» πλήττει τα Χανιά, κόπηκε διάβαση
2
loading

Με προβλήματα στην κυκλοφορία στα Χανιά, αλλά χωρίς να έχουν διαπιστωθεί, μέχρι στιγμής, ζημιές συνεχίζεται στα Χανιά το κύμα κακοκαιρίας «Βικτώρια», που έχει ξεσπάσει από τις πρώτες πρωινές ώρες.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Διαπιστωμένη ζημιά υπάρχει, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες του flashnews.gr, στο γεγονός ότι η έντονη βροχόπτωση έχει αποκολλήσει την πρόχειρη διάβαση στον Κερίτη γεγονός που έχει διακόψει πλήρως την κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο.

Υπενθυμίζεται ότι στην πρόσφατη θεομηνία (στις αρχές του 2019) στα Χανιά, η ιστορική γέφυρα του Κερίτη είχε καταστραφεί και οι κάτοικοι του Αλικιανού είχαν κατασκευάσει μια πρόχειρη διάβαση για να διευκολύνει τη διέλευση τους από τον Αλικιανό προς τα Χανιά.

Επίσης, η γέφυρα Μπέλεϋ που τοποθετήθηκε σε κοντινή απόσταση είναι και αυτή κλειστή, συνεπώς έχει αποκοπεί πλήρως η κυκλοφορία για τους κατοίκους του Αλικιανού.

Να τονιστεί ότι έχει διακοπή η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο Σκινέ-Φουρνέ λόγω έργων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του flashnews.gr δεν έχουν διαπιστωθεί ζημιές από τη σφοδρή κακοκαιρία που συνεχίζεται και κινείται ανατολικά.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar giannis1001

    Πολάκη δεν ψηφίσατε ορίστε το αποτέλεσμα!!!!!!

  2. avatar χαχαχαχαχαχαχαχα

    Δεν πειράζει συριζαίοι είναι έχουν μάθει να ζούνε στον μεσαίωνα, ας φέρουνε τον τσίρπα που το παίζει πολιτικός μηχανικός να τους σχεδιάσει καινούργια και αν δεν γεμιστεί με 1 μποφόρ να τον ξανα ψηφίσουν.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει