Σύνοδος των Πρυτάνεων: Η βία δεν έχει καμία θέση στα πανεπιστήμιά μας

«Η διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας αποτελεί αυτονόητη προϋπόθεση»


ΕΛΛΑΔΑ
13:46
12/11/2019
Σύνοδος των Πρυτάνεων: Η βία δεν έχει καμία θέση στα πανεπιστήμιά μας
2
loading

«Αυτονόητη προϋπόθεση για την ακαδημαϊκή πρόοδο και την ελεύθερη ανταλλαγή ιδεών», αποτελεί για το προεδρείο της Συνόδου των Πρυτάνεων η διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των πανεπιστημίων, ενώ παράλληλα καταδικάζεται η βία σε οποιαδήποτε μορφή της.

«Η διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του πανεπιστημίου αποτελεί αυτονόητη προϋπόθεση για την ακαδημαϊκή πρόοδο και την ελεύθερη ανταλλαγή ιδεών και είναι ευθύνη όλων μας να συνδράμουμε προς την κατεύθυνση αυτή», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του προεδρείου.

Η οποία καταλήγει ως εξής: «Η βία σε οποιαδήποτε μορφή της, σωματική ή ψυχολογική, από οποιονδήποτε και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες δεν έχει καμία θέση στα πανεπιστήμιά μας».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
 1. avatar PanosGianaros

  Και κάπου εδώ ανακαλύψαμε πως υπάρχει και . . . . . ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΩΝ ΠΡΥΤΑΝΕΩΝ . . !
  Οπως είχαμε και τον , , , ΑΡΚΑ . . !
  Ρε καλώς τα τα παιδιά . . . . . . . . . . . . . !
  Πως λέμε , , , πλακώσανε και οι Ρομά . . !

 2. avatar Ο

  Διπλωματική ανακοίνωση Τα πανεπιστήμια είναι τα σπίτια σας καί ο νόμος για παρέμβαση τής αστυνομίας σε ανομία ξεκάθαρος Σκοπός σάς ήταν να καταργηθεί το άσυλο γιατί γνωρίζατε πολύ καλά το τι γινότανε στα υπόγεια του σπιτιού σας γιατί όλα αυτά τα χρόνια δεν καλούσατε την αστυνομία; Σαφώς καί μπορούσαν να κάνουν έφοδο με τον νόμο Διαμαντοπούλου Αλλά έχετε μεγάλες ευθύνες άλλωστε και εσείς βοηθάτε φοιτητές αν σας είναι αρεστοί κομματικά ένα παιχνίδι είναι όλα

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει