Ένα απίστευτο τροχαίο όπου ένας άντρας έχασε τη ζωή του συνέβη στο Πικέρμι, την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου.

«Όχι απλά δεν μου είπε συγγνώμη, αλλά με κοίταξε και ειρωνικά» λέει η κόρη του θύματος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open.

Ο δράστης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εντοπίστηκε στην Παλλήνη ύστερα από αστυνομική καταδίωξη. Ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας που ήταν μπροστά στο συμβάν ειδοποίησε την Άμεση Δράση.

Το τροχαίο συνέβη όταν ένας 87χρονος επιχείρησε να διασχίσει τη Λεωφόρο Μαραθώνος και όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο που βλέπετε από το Open, ο οδηγός του αυτοκινήτου τον εγκατέλειψε.

Η κόρη του θύματος ανέφερε στο ίδιο ρεπορτάζ ότι ο δράστης δεν ζήτησε ούτε μια συγγνώμη όταν συναντήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα μετά το θανατηφόρο τροχαίο στο Πικέρμι.

«Πήγα κοντά του, ήθελα να δω το πρόσωπό του. Και τον ρώτησα, “εσύ είσαι ο άνθρωπος που πήρε τη ζωή του πατέρα μου; Και τον εγκατέλειψες;” Όχι απλά δεν μου είπε ένα λυπάμαι, ένα συγγνώμη, με κοίταξε και ειρωνικά μπορώ να πω» ανέφερε η γυναίκα.

Τροχαίο στο Πικέρμι: Το χρονικό

Ο οδηγός του αυτοκινήτου κατηγορείται ότι παρέσυρε τον 87χρονο άνδρα και σταμάτησε λίγα μέτρα πιο πέρα. Αφού βγήκε από το όχημα και πήγε προς το μέρος του, τον είδε και φέρεται να επέστρεψε στο αυτοκίνητό του και να έβαλε μπρος και έφυγε!

Ο ηλικιωμένος προσπάθησε να περάσει απέναντι τη Λεωφόρο Μαραθώνος στο Πικέρμι χωρίς να υπάρχει διάβαση ή φανάρι, με αποτέλεσμα να τον παρασύρει διερχόμενο αυτοκίνητο με τον οδηγό να τον αφήνει αιμόφυρτο στο δρόμο και να φεύγει.

«Τον είδα κάτω στην άσφαλτο μπρούμυτα με τα αίματα. Προλάβανε με πιάσανε οι αστυνομικοί και με τραβήξανε πίσω», λέει συγκινημένη η κόρη του θύματος, στο κεντρικό δελτίο του Open. Μετά από λίγη ώρα ο δράστης συνελήφθη στην Παλλήνη αφού προηγήθηκε αστυνομική καταδίωξη.