Τροχαίο με δυο οχήματα σημειώθηκε αυτή την ώρα στην Αττική Οδό με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να τραυματιστεί ελαφρά αλλά και να δημιουργηθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Πιο συγκεκριμένα, το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν από την έξοδο της Λαμίας στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα. Δυο οχήματα συγκρούστηκαν κάτω από άγνωστες συνθήκες με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να τραυματιστεί ελαφρά αλλά και να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό χάος, με τα οχήματα να προχωρούν με χαμηλές ταχύτητες.

Ωστόσο, λίγη ώρα νωρίτερα σημειώθηκε και ένα τροχαίο στην έξοδο της Κηφισίας το οποίο επηρεάζει την κίνηση στο δρόμο. Στο σημείο έσπευσε η Τροχαία και απομάκρυνε τα οχήματα, ωστόσο, οι Αρχές παραμένουν στο σημείο και για αυτό δεν έχει δοθεί στην κυκλοφορία.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα στην Αττική Οδό να υπάρχουν ουρές χιλιομέτρων με ακινητοποιημένα αυτοκίνητα από το Μαρκόπουλο μέχρι την έξοδο της Λαμίας στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.