Διαμαρτυρία του ΠΑΜΕ στην πρεσβεία της Τουρκίας στην Αθήνα

Τους σταμάτησαν στη Ρηγίλλης δύο κλούβες - Δείτε τις φωτογραφίες του newsbeast.gr


ΕΛΛΑΔΑ
10:50
17/10/2019
Διαμαρτυρία του ΠΑΜΕ στην πρεσβεία της Τουρκίας στην Αθήνα
2
loading

Κοντά στην τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα έφτασαν οι διαδηλωτές του ΠΑΜΕ και συλλογικών φορέων, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την τουρκική επιχείρηση στη Συρία.

Στην οδό Ρηγίλλης, λίγο πιο πάνω από την πρεσβεία της Τουρκίας, οι διαδηλωτές έπεσαν πάνω στον αστυνομικό φραγμό με κλούβες, κι έτσι σταμάτησαν εκεί.

«Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε την τρίτη κατά σειρά δολοφονική εισβολή στη Συρία με την ονομασία "Πηγή Ειρήνης", που έχει οδηγήσει σε εκατοντάδες άμαχους νεκρούς και σε μεγάλο αριθμό ξεριζωμένων. Αποτελεί για πολύ επικίνδυνη εξέλιξη, που κάνει ορατό τον κίνδυνο γενικότερης ανάφλεξης στην ευρύτερη Μέση Ανατολή με την κάλυψη των ΗΠΑ – ΕΕ – ΝΑΤΟ.  Πρόκειται για πόλεμο γεωπολιτικών συμφερόντων με στόχο τη διαμόρφωση νέου χάρτη με αλλαγή συνόρων στη Μ. Ανατολή» τονίζει το ΠΑΜΕ σε ανακοίνωσή του.

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar SER 30

    ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΗΛΩΣΑΝΕ ΠΩΣ \'\' Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΡΑΜΠ ΠΡΟΕΔΡΑ ΤΩΝ Η . Π . Α . ΕΠΕΤΑΧΘΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ \'\' . ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝ ΕΤΕΡΑ ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥ Π Α Μ Ε ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ . Ω ΡΕ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΡΘΑΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ 1 9 8 0 ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΜΕ 1 0 0 . 0 0 0 ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΣΤΑΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΤΖΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΔΩΝ ΤΗΣ ΧΙΛΗΣ ΤΩΝ ΤΑΞΙΤΖΗΔΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΟΡΦΑ . ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΥΤΥΧΩΣ .

  2. avatar Τόνο Μάσας.

    Οι χερσαίες δυνάμεις της Ρωσίας άρχισαν τις επιχειρήσεις.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει