Λόγω του εορτασμού του Αγίου Πνεύματος, την Κυριακή και τη Δευτέρα στη Σαλαμίνα, από τις 18.00 έως τις 02.00, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή αμφιδρόμηση της οδού Ακτής Σαλαμινομάχων μεταξύ των οδών Αντιναυάρχου Καραθανάση και Τσιμισκή, καθώς και απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων και στις δύο πλευρές του τμήματος αυτού.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων σε τμήμα της παλιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαυρίου, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, το Σάββατο από τις 15.00 έως τις 02.00 της επομένης, καθώς και την Κυριακή και τη Δευτέρα από τις 08.00 έως τις 02.00.

Η κίνηση των οχημάτων από Αθήνα προς Κερατέα και αντίστροφα θα πραγματοποιείται μέσω της παλιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαυρίου, στην περιοχή του οικισμού Πέτα Κουβαρά, αριστερά προς Κουβαρά, δεξιά προς Κερατέα, συνέχεια Κυπρίων Αγωνιστών, δεξιά Φειδίου, συνέχεια Λ. Αθηνών – Λαυρίου και αντίστροφα.

Στον Ωρωπό την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή από τις 17.00 έως τις 03.00, καθώς και από τις 17.00 έως τις 06.00 τη Δευτέρα, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην παλιά Εθνική Οδό Αθηνών – Χαλκίδας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σταματίου Μπουγέση και Ηρώων Πολυτεχνείου.

Η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιείται μέσω των οδών Σταματίου Μπουγέση και Ηρώων Πολυτεχνείου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εκτροπών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.