Το πρόγραμμα «Υιοθέτησε την πόλη σου» του Δήμου Αθηναίων, κάνει πρεμιέρα αυτά τα Χριστούγεννα. Ο φωτισμός των δρόμων δίνει το σύνθημα για μία Αθήνα πιο φωτεινή, πιο χαρούμενη, πιο φιλόξενη.

Με αφετηρία τις φετινές γιορτές, η Αθήνα φωταγωγείται, όχι μόνο από τον Δήμο, αλλά και από όλους εκείνους που θέλουν να υιοθετήσουν το δρόμο, το πεζοδρόμιο, τη γειτονιά τους. Κάτοικοι, σύλλογοι, επιχειρήσεις, φορείς, μπορούν να αναλάβουν το φωτισμό της περιοχής που θέλουν, για την περίοδο των εορτών, για να γίνουν αυτά τα Χριστούγεννα διαφορετικά. Να φωτιστούν ακόμη περισσότερες περιοχές πέρα από το κέντρο.

Ο στολισμός της Αθήνας αποτελεί μέρος του προγράμματος «Υιοθέτησε την πόλη σου» και έχει ως στόχο να λάμψουν γειτονιές της πρωτεύουσας, να τονωθεί η εμπορική κίνηση της πόλης αλλά και η ψυχολογία κατοίκων και επισκεπτών.

Ο χριστουγεννιάτικος φωτισμός που διαθέτει σήμερα ο Δήμος, δεν επαρκεί για τον στολισμό όλης της πόλης καθώς η τελευταία προμήθεια υλικού έγινε το 2003, με αποτέλεσμα ολόκληρες περιοχές να μένουν έξω από το εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων. Με το «Υιοθέτησε την πόλη σου», αυτό αλλάζει. Ο Δήμος της Αθήνας δίνει τη δυνατότητα στους δημότες, τους επαγγελματίες, σε ιδρύματα και φορείς αλλά και σε όλους όσοι αγαπούν την Αθήνα, να γίνουν μέρος της δημιουργίας μίας πόλης πιο όμορφης, πιο σύγχρονης αλλά και πιο εορταστικής.

Για τους ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, επικοινωνία με:

Athens Partnership

T: 216 700 3325

E: [email protected]