«Θόλωσε» ο 16χρονος που έπεσε θύμα bullying και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

«Δεν ήμουν δειλός, εμένα δεν μου αρέσει η βία»


ΕΛΛΑΔΑ
7:20
26/09/2019
«Θόλωσε» ο 16χρονος που έπεσε θύμα bullying και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει
19
loading

Συγκλονίζει η περιγραφή του 16χρονου μαθητή από την Πάτρα για τα όσα βίωσε και τον οδήγησαν στο να αποπειραθεί να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο 16χρονος μαθητής, που σώθηκε από τους γονείς του λίγο πριν πέσει στο κενό, έδωσε συνέντευξη στον ΑΝΤ1, εξηγώντας το bullying που υπέστη και τα συναισθήματα που ένιωσε.

«Το συγκεκριμένο παιδί είπε για τη μητέρα μου ότι είναι ζώο. Με ενόχλησε, εκείνη τη στιγμή δεν έκανα κάτι, για να μην δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα μέσα στην τάξη. Ήταν θέμα αξιοπρέπειας και θύμωσα πάρα πολύ άσχημα. Το Σάββατο βλέπω ένα μήνυμα. Είχε στείλει μια φωτογραφία ντροπιαστική και από κάτω έγραφε "ο Τέλης και η μάνα του". Ήταν ότι χειρότερο», περιγράφει.

Σε άλλη σημείο της συνέντευξης, ο 16χρονος δηλώνει: «δεν ήμουν δειλός, εμένα δεν μου αρέσει η βία, πιστεύω ότι ο διάλογος είναι ο καλύτερος τρόπος για να λύσει κάποιος τα προβλήματά του. Ντράπηκα πάρα πολύ. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου» και προσθέτει ότι έχει μετανιώσει για την πράξη του. «Ζητάω συγγνώμη γιατί είχα θολώσει», τονίζει ο 16χρονος.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

19
σχόλια
 1. avatar Ο Θεός είναι αγάπη και δικαιοσύνη

  Χαίρομαι που τελικά το παιδί δεν αυτοκτόνησε και εύχομαι πολλοί άνθρωποι που έχουν τέτοιες σκέψεις να αποτραπούν! Η ζωή είναι ένα όμορφο δώρο που όσες μπόρες και αν υπάρχουν όσο και αν δεν μπορούμε να σταματήσουμε τον άνεμο, μπορούμε να ρυθμίσουμε τα πανιά μας και να κατευθύνουμε τη ζωή μας με ασφάλεια στον τέλειο προορισμό. Μπορούμε να επικαλεστούμε τον ζωντανό Χριστό και να έρθει κοντά μας, να ησυχάσει τη θάλασσα, ή να μας πει να τολμήσουμε να περπατήσουμε πάνω στα κύματα κοιτώντας Τον στα μάτια. Και αν νιώσουμε να βουλιάζουμε να έχουμε πίστη. Είναι εκεί, του φωνάζουμε και μας πιάνει από το χέρι , μας σώζει. Αν σου κάνουν ένα όμορφο δώρο με αγάπη και εσύ το πετάξεις στο πρόσωπο του δωρητή σου , τι νομίζεις ότι κάνεις; Αγάπησε τη ζωή και τον τέλειο δωρητή της αγάπης!

 2. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (1/2) Είναι ευχάριστω που ο νέος αυτός άνθρωπος δεν αυτόκτονησε και να βάλει με αυτό τον τραγικό τρόπο τέλος στην ζωή του.
  Όμως θα ήθελα να πω μερικά πράγματα για το τι λέει η Αγία Γραφή για το δώρο της ζωής αλλά και για την αυτοκτονία. Είναι κρίμα άνθρωποι να χάνουν την ζωή τους άδικα κάνοντας αυτοκτονία αλλά είναι πολύ πιο άδικο άνθρωποι να πεθαίνουν (είτε από φυσικό θάνατο είτε από αυτοκτονία) και να μην έχουν γνωρίσει τον αναστημένο Ιησού Χριστό σαν Σωτήρα του και φεύγοντας από αυτήν την ζωή να πηγαίνουν στην αιώνια απώλεια.
  Επειδή δεν θα ήθελα κανένας συνάνθρωπος μας να πεθάνει και να χαθεί αιώνια θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τι λέει ο Λόγος του Θεού , η Αγία Γραφή για την αυτοκτονία.
  Ο θάνατος δεν είναι το τέλος της ύπαρξης του ανθρώπου αλλά η αρχή μιας αιωνιότητας που θα συναντήσει ο άνθρωπος και καλό είναι πριν φύγει ο κάθε άνθρωπος από αυτήν την ζωή να ξέρει τι τον περιμένει αλλά και πως μπορεί να έχει χαρά και ειρήνη όταν συναντήσει τον Δημιουργό του και όχι φόβο ή τρόμο επειδή σε όλη την επίγεια ζωή του αγνόησε την αγάπη, την δικαιοσύνη και το άγιο θέλημα ενός άγιου Θεού, του Θεού της Αγίας Γραφής, ο ποιος είναι και ο μόνος αληθινός Θεός που δημιούργησε τον άνθρωπο και δεν σταμάτησε ποτέ να παρεμβαίνει στην ανθρώπινη ιστορία και να θέλει να Τον γνωρίσουμε και να έχουμε μια σχέση αγάπης μαζί Του.

  1. avatar Έτσι φίλε,

   όπου δεις άρθρο δυστυχία, εμφανίζεσαι.
   Όλο κ κάποιος δυστυχισμένος θα τσιμπήσει.

   1. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

    Εγώ θα το έλεγα αλλιώς. Έστω και κάποιον να μην κάνει αυτοκτονία επειδή διάβασε το σχόλιο μου αυτό για μένα θα είναι η μαγαλύτερη αναταμοιβή και η μεγαλύτερη ικανοποίηση. Δυστυχώς οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν τι λέει ο Λόγος του Θεού, η Αγία για διάφορα θέματα όπως είναι η αυτοκτονία ή οι εκτρώσεις και κάνουν αυτές τις πράξεις με μεγάλη ευκολία. Ϊσως και γιατί η ψεύτικη θρησκεία των ημερών μας δεν τους έχει ενημερώσει επαρκώς και νομίζουν οι άνθρωποι ότι με το να αυτοκτονήσουν θα τελειώσουν και τα προβλήματα τους. Επειδή λοιπόν πιστεύω ότι υπάρχει ανάσταση νεκρών και ότι όλοι θα κριθούμε δίκαια από έναν άγιο Θεό θέλω να πω ότι δεν συμφέρει κανέναν η αυτοκτονία. Αντίθετα μόνο ο Ιησούς Χριστός και το Ευαγγέλιο που μας δίδαξε μας μαθαίνουν πώς να ζούμε και να απολαμβάνουμε την ζωή γιατί η ζωή είναι έναν δώρο του Θεού σε εμάς. Εύχομαι να χαίρεσαι και εσύ την ζωή και να δοξάζεις τον Ιησού Χριστό που με την θυσία Του έδωσε παράταση και ζωή στην ανθρωπότητα. Μόνο αν έχεις γνωρίσει τον Ιησού Χριστό σαν αναστημένο Κύριο και προσωπικό σου Σωτήρα μόνο τότε το πέρασμα σου από αυτήν την ζωή έχει νόημα αλλιώς η ζωή σου θα στεφθεί από απόλυτη αποτυχία.

    1. avatar Πολύ ωραία ακούγονται

     κ μπράβο σου. Εκτός από το κέρδος της αποφυγής αυτοκτονίας κάποιου συνανθρώπου μας, τι άλλο κέρδος έχει αυτή η σελίδα που διαφημίζεις συνέχεια;
     Μπορείς να κάνεις τη προσπάθειά σου χωρίς την ηλεκτρονική διεύθυνση που διαφημίζεις.
     Ο Χριστός δε ζήτησε υλικά ανταλλάγματα ΠΟΤΕ!!!

     1. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

      Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Θα ήθελα όμως να εξηγήσω μερικά πράγματα. Η σελίδα στην οποία αναφέρεσαι την έχω δημιουργήσει εγώ από μόνος μου και ότι έχω ανεβάσει είναι η προσωπική μου ιστορία από την αθεία και την αμαρτία στον Ιησού Χριστό και στην ελευθερία. Δεν έχω κάποιο κέρδος παρά μόνο να ξέρω ότι βοήθησα κάποιον να καταλάβει ότι η ζωή του δεν είναι κάποιο τυχαίο φυσικό φαινόμενο αλλά η ζωή του έχει νόημα και σκοπό γιατί είναι δημιουργημένος κατά την εικόνα του Θεού και με αιώνια προοπτική. Όμως ο διάβολος και η αμαρτία έκλεψαν αυτό που έδωσε στους πρωτόπλαστους ο Θεός. Όμως ο Ιησούς Χριστός με την δική Του υπακοή και θυσία στο σταυρό του Γολγοθά νίκησε τον διάβολο, πλήρωσε για την αμαρτία του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά, και μας δίνει πίσω αυτό που χάσαμε, σχέση με τον Θεό και αιώνια ζωή στην παρουσία Του ( = παράδεισο). Μέσα από τα βιντεάκια θέλω να δείξω ότι ο Ιησούς Χριστός δεν είναι μια θρησκεία όπως όλες οι άλλες που κάνουν τελετές οι άνθρωποι. Ο Ιησούς Χριστός είπε [ τα λόγια μου είναι πνεύμα και ζωή ] Ιωάννη 6:63. Αν τα δεχτείς σαν λόγια Θεού,που είναι, τότε το Πνεύμα του Θεού και η ζωή του Θεού έρχονται και σε αλλάζουν σαν άνθρωπο, αλλάζουν τις προτεραιότητες σου και βέβαια το δώρο του Θεού σε σένα είναι η αιώνια ζωή γιατί υπάρχει ανάσταση νεκρών και αιώνια ζωή. Αν όμως κάποιος δεν καταλάβει ποιος ακριβώς είναι ο Ιησούς Χριστός, Υιός Θεού, +τι ήρθε να κάνει, να σταυρωθεί για την σωτηρία μας+δεν τον δεχτεί σαν προσωπικό του Κύριο+Σωτήρα τότε θα χάσει τα πάντα.

     2. avatar Sg

      Πάλι τα ίδια. Μπαίνεις στη διαδικασία να απολογηθείς(δε βλέπω το λόγο) κ καταλήγεις πάλι στο κήρυγμα;;
      Αυτό που κάνεις λέγεται προσηλυτισμός.

     3. avatar Αγρυπνείτε Γιατί δεν ξέρετε ποια μέρα θα έρθει ο Κύριος σας

      Συγνώμη αλλά θα επέμβω στη συζήτησή σας όταν κάποιος κάνει κήρυγμα για τον Χριστό ο μόνος σκοπός είναι να σώσει την ψυχή του άλλου Από την αιώνια καταδίκη και να πάει στην αιώνια ζωή οποίος έχει τον κύριο μέσα του και τον ακολουθεί δεν μπορεί να κλείσει το στόμα του Αν διαβάσεις Αγία Γραφή Θα δεις ότι όλοι οι Απόστολοι δεν σταματούσαν να μιλάνε για τον κύριο όποιος γνωρίζει τον Χριστό δεν μπορεί αλλιώς στη σωστή λατρεία έρχονται και καλοί καρποί από τους καρπούς τους θα καταλάβετε ότι είναι μαθητές μου είπε ο Κύριος.

     4. avatar Ας δούμε τι λέει ο αλάθητος Λόγος του Θεού,η Αγία Γραφή,γι’αυτό το θέμα σε αντίθεση μετο τι κάνουν οι άνθρωποι&η ψεύτικη θρησκεία.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

      Πιστεύω ότι έχω δικαίωμα αλλά και υποχρέωση σε ένα λαό που δεν έχει διαβάσει ούτε μια φορά την Καινή Διαθήκη να πω όχι μόνο τι πιστεύω αλλά και γιατί το πιστεύω (επίσης δεν είναι τυχαίο το ότι οι άνθρωποι δεν έχουν διαβάσει ποτέ την Καινή Διαθήκη, αυτό γίνεται εξαιτίας των ψεύτικων αντιπροσώπων της θρησκείας που δεν θέλουν οι άνθρωποι να διαβάσουν τα λόγια του Ιησού Χριστού και να ξέρουν την αλήθεια γιατί τότε δεν θα μπορούν να έχουν εξουσία επάνω του ούτε να ζητάνε χρήματα για τις θρησκευτικές τελετές που προσφέρουν). Όσο για τον προσηλυτισμό που αναφέρεις. Προσωπικά δεν θέλω να κάνω τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από αυτό που έκανε ο Ιησούς Χριστός. Που πήγαινε από χωριό σε χωριό και κήρυττε το Ευαγγέλιο. Καλούσε τους ανθρώπους να μετανοήσουν από όλες τις αμαρτίες τους και να βαπτιστούν στο νερό με την θέληση τους για άφεση αμαρτιών. Ο Ιησούς Χριστός ποτέ δεν έκανε κάποιον χριστιανό με το ζόρι. Το απεχθανόταν αυτό. Το ίδιο+εγώ. Εδώ στην Ελλάδα έχουμε την επίσημη Ορθόδοξη Εκκλησία που κάνει προσηλυτισμό μέσω του νηπιοβαπτίσματος.Άραγε διαμαρτυρησε+αντιστέκεσαι+σε αυτό τον προσηλυτισμό; Ή μόνο εμένα προσπαθείς να σταματήσεις; Προσηλυτισμό γίνεται όταν με υλικές απολαβές ή δια της βίας προσπαθείς να κάνεις κάποιον μέλος της θρησκείας σου. Επίσης αν προσπαθείς να πάρεις με το μέρος σου έναν ανήλικο ή διανοητικά καθυστερημένο.Δεν νομίζω να ανήκεις σε κάποια από αυτές τις περιπτώσεις. Εγώ κηρύττω τα καλά νέα της συγχώρεσης, της ανάστασης+της αιωνίου ζωής.Ειναι +για σένα!

     5. avatar Sg

      “αυτό γίνεται εξαιτίας των ψεύτικων αντιπροσώπων της θρησκείας” κλπ κλπ
      Τι εννοείς;; Δεν είσαι μέλος της επίσημης ορθόδοξης εκκλησίας της Ελλάδας;
      Αν ναι,γιατί λες τέτοιες κουβέντες;
      Αν όχι, που ανήκεις κ πως ονομάζεις το χώρο που ανήκεις;

     6. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

      Ο Ιησούς Χριστός ποτέ δεν είπε οι μαθητές Του να ονομαστούν \"ορθόδοξοι\" ή \"καθολικοί\" ή με κάποιο άλλο όνομα.Ο Ιησούς Χριστός είπε το εξής [ 8 αλλά θέλετε λάβει δύναμιν, όταν επέλθη το Αγιον Πνεύμα εφ\' υμάς, και θέλετε είσθαι εις εμέ μάρτυρες και εν Ιερουσαλήμ και εν πάση τη Ιουδαία και Σαμαρεία και έως εσχάτου της γης.] Πράξεις Αποστόλων 1:8.+αλλού είπε [5 Και είπε προς αυτούς· Υπάγετε εις όλον τον κόσμον και κηρύξατε το ευαγγέλιον εις όλην την κτίσιν.
      16 Όστις πιστεύση και βαπτισθή θέλει σωθή, όστις όμως απιστήση θέλει κατακριθή.] Μάρκος Ευαγγέλιο 16:15-16.Οι αληθινοί χριστιανοί το μόνο όνομα που δέχονται για τον εαυτό τους είναι \"μαθητές του Ιησού Χριστού\"+επίσης μάρτυρες της ανάστασης Του.Οι αληθινοί χριστιανοί κηρύττουν τα λόγια του Ιησού Χριστού+επειδή τα λόγια του Ιησού έχουν πνευματική δύναμη ελκύουν όλους εκείνους τους ανθρώπους που ψάχνουν για αλήθεια,δικαιοσύνη+απαντήσεις στα ερωτήματα της ζωής.Οι αληθινοί χριστιανοί δεν βαφτίζουν νήπια+ δεν κάνουν χριστιανό κανέναν με το ζόρι.Βαφτίζουν μόνο ανθρώπους που έρχονται να βαφτιστουν με την δική τους θέληση.Αυτό είναι το κίνημα της μεταρρύθμισης της εκκλησίας ή αλλιώς ευαγγελικό κίνημα που ξεκίνησε το 15 αιώνα στην Ευρώπη (+επιμένει ότι πρέπει να επιστρέψουμε στο Ευαγγέλιο+στο παράδειγμα που μας άφησε ο Ιησούς Χριστός)+έτσι τώρα υπάρχουν χριστιανοί που ακολουθούν τον Ιησού Χριστό+ μόνο το Ευαγγέλιο σε όλο τον κόσμο.Είναι γνωστοί με διάφορα ονόματα αλλά το όνομα δεν σώζει.Μόνο ο Ιησούς Χριστός δίνει αιώνια ζωή.

     7. avatar Sg

      Στο αναγνωρίζω πάντως. Δε τα παρατάς.
      Νόμος της αγοράς ότι τα δευτερότριτα προϊόντα χρειάζονται τοπ πωλητές.

     8. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

      Αναγνωρίζω την ανάγκη των ανθρώπων να κάνουν τον έξυπνο και να κοροϊδεύουν όσους πιστεύουν στον Ιησού Χριστό+στο Ευαγγέλιο που μας δίδαξε. Όμως θα ήθελα να προσθέσω ότι αυτού του είδους οι μαγκιες και οι εξυπνάδες μόνο σε αυτή την ζωή έχουν κάποια πέραση, όμως όταν κάποια μέρα κάποιοι σε κατεβάσουν στον τάφο τον ψυχρό και \" το χώμα επιστρέψει στο χώμα και η ψυχή σε Αυτόν που την έδωσε\" τότε όλα αυτά θα πάψουν. Τότε ο κάθε άνθρωπος θα βρεθεί μπροστά σε μια πραγματικότητα που υπάρχει αλλά αυτός την αγνοεί. Τότε θα λυθούν όλες οι απορίες των ανθρώπων, αλλά ταυτόχρονα τότε θα είναι και πολύ αργά για να κάνει κάτι ο άνθρωπος ώστε να αλλάξει τον αιώνιο προορισμό του. Τότε ο ίδιος ο Δημιουργός σου θα σε κοιτάξει στα μάτια και θα σε ρωτήσει [τι έκανες με την ζωή σου;] Τότε θα είναι η ώρα της αλήθειας και τις απόλυτης δικαιοσύνης. Για να μην φτάσεις σε αυτή την στιγμή χωρίς καμία προετοιμασία λέω όλα αυτά που λέω. Εσύ αποφασίζεις αν θα πάρεις τις προειδοποιήσεις στα σοβαρά ή θα προσπεράσεις γελώντας. Θυμήσου πως όταν βρίσκεσαι στην εθνική οδό και ξαφνικά βλέπεις μια πινακίδα που λέει πήγαινε με 30 χιλιόμετρα την ώρα δεν σε συμφέρει να αγνοήσεις το μήνυμα της γιατί πρόκειται για την ίδια σου την ζωή. Άραγε γιατί αγνοείς το μήνυμα του Ιησού Χριστού και της Αγίας Γραφής που αφορούν την ψυχή σου και μάλιστα στην αιωνιότητα; Έχεις μόνο μια ευκαιρία για την σωτηρία σου. Είναι αυτή η ζωή. Μην την σπαταλήσεις. Διάβασε σήμερα την Καινή Διαθήκη, πίστεψε στο μήνυμα της+δεν θα το μετανιώσεις.

     9. avatar Sg

      Άλλαξα γνώμη. Δεν είσαι κ τίποτα σπουδαίο σαν πωλητής τελικά.
      Φάνηκε στη τελευταία σου απάντηση.

     10. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

      Ευχαριστώ. Δεν προσπαθώ να πουλήσω τίποτα. Όταν σε πάνε στα επείγοντα του νοσοκομείου και ο γιατρός που δεν σε ξέρει καν προσωπικά, προσπαθεί να σου σώσει την ζωή, δεν νομίζω ότι το κάνει επειδή περιμένει να γίνεις καλά για να σου πουλήσει κάτι μετά. Η ζωή σου και η αιωνιότητα είναι πολύ πολύτιμη για να την περιφρονείς και να της συμπεριφέρεσαι έτσι. Εγώ δεν προσπαθώ να κάνω κανέναν χριστιανό (μαθητή του Ιησού Χριστού) με το ζόρι. Εγώ προσπαθώ να σου μεταφέρω το μήνυμα του Ιησού Χριστού όσο πιο πιστά και τεκμηριωμένα γίνεται. Εσύ διαλέγεις αν σε συμφέρει να ακολουθήσεις, όχι εμένα ή κάποια από τις πολλές θρησκείες που υπάρχουν) αλλά τον Ιησού Χριστό που θέλει να ευλογήσει την ζωή σου εδώ στην Γη και να σου δώσει αιώνια ζωή την ημέρα της ανάστασης όλων των ανθρώπων. Μόνο σου εύχομαι και προσεύχομαι η απόφαση που θα πάρεις σήμερα να μην γίνει αιτία πόνου και να μετανιώσεις αιώνια μια μέρα. Μην την πατήσεις όπως ο άνθρωπος στην ιστορία http://tinyurl.com/y8wuz6yw
      (Αυτή ήταν η ζωή σου) . Αν κοπεί μπορείς να το βρεις και στην σελίδα που έχω. Προσωπικά δεν έχω να σου πω κάτι άλλο. Καλή τύχη στην ζωή σου και καλά ξεμπερδεματα με τον Δημιουργό σου!

     11. avatar Sg

      Ακόμα δε πήρες χαμπάρι;
      Δεν αγοράζω.

 3. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (2/2)Όταν ο Ιησούς Χριστός μίλησε για τον διάβολο (που υπάρχει διάβολος όπως υπάρχει+ο Θεός που μας δημιούργησε+είναι ο Θεός της Αγίας Γραφής) είπε ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του διαβόλου [ ο κλέφτης ( =διάβολος) δεν έρχεται παρά μόνο για να κλέψει,να θανατώσει+να απολέσει] δες Ιωάννη 10:10+επίσης [ο διάβολος ήταν από την αρχή ανθρωποκτόνος+δεν μένει στην αλήθεια,διότι αλήθεια δεν υπάρχει μέσα του.
  Όταν λέει ψέματα από μέσα του μιλάει,διότι είναι ψεύτης+ο πατέρας του ψέματος] Δες Ιωάννη 8:44.Από τα λόγια αυτά καταλαβαίνουμε ότι ο διάβολος είναι αυτός που θέλει τον θάνατο του ανθρώπου.Για αυτό+βάζει ζήλια,κακία+πονηριά μέσα στον άνθρωπο που απορρίπτει την αλήθεια του Θεού ώστε να σκοτώνει ο ένας τον άλλο.
  Σε κάποιες περιπτώσεις βάζει στον άνθρωπο την σκέψη ότι έτσι που κατάντησε η ζωή του δεν αξίζει η ζωή του+καλύτερα να δώσει ένα τέλος στο μαρτύριο του κάνοντας αυτοκτονία.Ο άνθρωπος που έχει κάνει αυτοκτονία να ξέρουμε ότι έπεσε θύμα των σκέψεων που του έβαλε ο διάβολος και σπατάλησε την ευκαιρία που είχε κάνοντας το αδιανόητο δηλαδή την αυτοκτονία.
  Και το χειρότερο για αυτόν θα είναι όταν στην ανάσταση όλων των νεκρών θα θερίσει το αποτέλεσμα της επιλογής του στην αιωνιότητα.
  Ας δούμε αντίθετα τι καλύτερο έχει να μας προσφέρει ο Ιησούς Χριστός, που είναι ο Κύριος των κυρίων και ο Βασιλιάς των βασιλιάδων [Εγώ όμως ήλθα για να έχουν οι άνθρωποι ζωή,+μάλιστα να την έχουν με αφθονία] Ιωάννης 10:10.Οπότε ο καθένας μας ας επιλέξει ποιον θέλει να ακολουθήσει+ποιον όχι.

 4. avatar φωφω

  Καταδικασιμη η αιτία,παραδειγματική προς μη μίμηση η αφορμή. Κάποια ποταπά υποβαθμισμένα νεαρά μυαλά κατακρεουργουν τον όρο,μητέρα. Αντιθέτως οι υβριστικές αναφορές είναι ανύπαρκτες για,πατέρα. Η Ελλάδα μητέρα τής φιλοσοφίας.

 5. avatar Χρήστος Σταράτος

  Μπράβο στο παλικάρι που αναγνώρισε το λάθος του. Η φυγή και η αυτοκτονία δεν είναι λύση. Απλά θα έπρεπε να μιλήσει στους κατάλληλους, παιδαγωγούς, νονεις κλπ ώστε να βάλουν άμεσα σε τάξη τον ψευτονταη της τάξης ή του σχολείου. Μην φοβάστε να βάλετε τους νταήδες σε τάξη όσο είναι μικροί. Αργότερα ίσως καταλάβατε ότι τους σώσατε από το να γίνουν ρεμάλια. Εμμέσως βοηθάτε και αυτούς.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει