Τοπικές βροχές θα σημειωθούν το Σάββατο κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά, όπου ενδέχεται να εκδηλωθούν και πρόσκαιρες καταιγίδες. Μικρή ενίσχυση των βόρειων ανεμών στα ανατολικά πελάγη.

Στην Αττική, θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως τις μεσημεριανές ώρες. Βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 4 και το απόγευμα στα ανατολικά τοπικά μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Πρόσκαιρες τοπικές βροχές τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 μποφόρ και η θερμοκρασία από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή στα ηπειρωτικά θα σημειωθούν αυξημένες νεφώσεις κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική και νότια Πελοπόννησο και πιθανώς πρόσκαιρα στις υπόλοιπες περιοχές. Στη νησιωτική χώρα γενικά αίθριος με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.