Έκλεψαν με φορτηγό ολόκληρο το ΑΤΜ!

Και όταν πήραν και τα χρήματα το παράτησαν και έφυγαν σαν κύριοι


ΕΛΛΑΔΑ
11:44
27/06/2010
Έκλεψαν με φορτηγό ολόκληρο το ΑΤΜ!
loading

Ληστεία με κινηματογραφικό σενάριο, αλλά και κινηματογραφική… επιτυχία, σημειώθηκε χτες σε Εθνική Τράπεζα της Φθιώτιδας.

Στις 4.30 τα ξημερώματα μια παρέα (3 ή 4 ατόμων) οπλισμένη με καραμπίνες και φορώντας κουκούλες πήγε στην κεντρική πλατεία του χωριού με ένα Ι.Χ. Audi και ένα φορτηγό 3,5 τόνων.

Απέκλεισαν τη περιοχή έδεσαν το ΑΤΜ με αλυσίδες και συρματόσχοινα και με γρήγορες κινήσεις το αποκόλλησαν με το φορτηγό από εκεί που είχε τοποθετηθεί.

Πριν προλάβουν να καταλάβουν οι γείτονες τι είχε συμβεί το φόρτωσαν με γρήγορες κινήσεις πάνω στο φορτηγό και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η κίνησή τους έγινε αντιληπτή από θαμώνες καταστήματος που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή σε απόσταση εκατό περίπου μέτρων αλλά είδαν τον έναν από τους χρήστες αποφασισμένο να προτείνει το όπλο του όταν επιχείρησαν να κινηθούν προς την τράπεζα.

Μάλιστα έδειξε ιδιαίτερα αποφασισμένος από τους απείλησε και τους ανάγκασε να απομακρυνθούν.

Λίγες ώρες αργότερα, οι αστυνομικοί βρήκαν τα δύο αυτοκίνητα αλλά και το ATM εγκαταλειμμένα σε αγροτική περιοχή 4 χιλιόμετρα από την πλατεία του χωριού γεγονός που δείχνει ότι οι ληστές έφυγαν με άλλο αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από το ΑΤΜ που το είχαν πετάξει έλειπε, φυσικά, από μέσα το μεταλλικό κουτί με τα χρήματα.

Όσο για τη λεία τους;

Πληροφορίες το συγκεκριμένο μηχάνημα είχε πολλά χρήματα επειδή στην περιοχή έχει πανηγύρι.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει