Αν η κουζίνα είναι ο φυσικός σου χώρος, αν οι γεύσεις, τα αρώματα, οι υφές και η ισορροπία, είναι στην «παλέτα» σου, τότε ξέρεις για ποιο πράγμα είσαι φτιαγμένος.

Αν η μαγειρική και η ζαχαροπλαστική, είναι για σένα πάθος, δημιουργία, έμπνευση και υψηλή αισθητική, τότε η εκπαίδευσή σου, στη σχολή LE MONDE, θα σου δώσει όλα τα εφόδια για να μπορέσεις να εκφράσεις έμπρακτα, όλη την ενέργεια που έχεις για το αγαπημένο σου αντικείμενο.

Στη LE MONDE, μπορείς να σπουδάσεις Chef και Pastry Chef, να εκπαιδευτείς από διακεκριμένους επαγγελματίες του χώρου, οι οποίοι θα είναι αρωγοί σου στην πορεία προς την κορυφή. Με την καθοδήγησή τους, θα μάθεις να διοχετεύεις, μέσα στα πιάτα, που θα δημιουργήσεις στο μέλλον, όλο τον ενθουσιασμό, τις ιδέες, την φίνα τεχνική και το πάθος για εξέλιξη.

Όποιο κλάδο σπουδών και αν διαλέξεις, να ακολουθήσεις, μαγειρικής ή ζαχαροπλαστικής, στην κορυφαία σχολή γαστρονομικών, τουριστικών και ξενοδοχειακών επαγγελμάτων, LE MONDE, θα βρεθείς στα «σωστά χέρια», από όπου βγαίνουν άριστοι επαγγελματίες, εδώ και δεκαετίες.

Η εκπαίδευση γίνεται με τον πιο σύγχρονο τρόπο, σε εργαστήρια που αντίστοιχά τους, υπάρχουν μόνο σε σχολές του εξωτερικού. Οι καθηγητές, είναι Executive Chefs, σε γνωστά εστιατόρια και ξενοδοχεία, συχνά βραβευμένα με χρυσούς σκούφους και με άλλες σημαντικές διακρίσεις. Η γνώση μεταδίδεται καθημερινά, με βιωματικό τρόπο σε πραγματικές συνθήκες.

Πάρτε μία γεύση από μία ημέρα μαθημάτων στο παρακάτω βίντεο.

Οι σπουδαστές στη LE MONDE, έχουν καθοδήγηση από άριστους επαγγελματίες, οι οποίοι τους μεταδίδουν το πάθος για την τελειότητα, την ισορροπία, τα φρέσκα υλικά και την προσοχή στη λεπτομέρεια.

Δείτε πως εκπαιδεύονται οι αυριανοί καλλιτέχνες – ζαχαροπλάστες στο παρακάτω βίντεο.

Αν λοιπόν, επιθυμείς πραγματικά να ασχοληθείς επαγγελματικά με τη μαγειρική ή τη ζαχαροπλαστική, αν θες να έχεις μια επιτυχημένη καριέρα σε αυτό που αγαπάς και νιώθεις ότι έχεις ταλέντο, τότε μην περιμένεις άλλο.

Στη σχολή LE MONDE, θα βρεις όλα τα μυστικά, όλη την τεχνογνωσία και όλη τη φροντίδα από τους καθηγητές σου, ώστε να μπορέσεις να κατακτήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι.