Δυνατές αφίξεις, εκπλήξεις και μεγάλα κέρδη στο Σκορ 6 είχε η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Κυριακής 1 Σεπτεμβρίου 2019. Όσοι επισκέφτηκαν το Markopoulo Park απόλαυσαν έξι εντυπωσιακές κούρσες.

Ο ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ κατέκτησε το SUMMER SPRINT

Νικητής στην πέμπτη και κυριότερη ιπποδρομία της ημέρας, το SUMMER SPRINT, ήταν ο ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ, ιδιοκτησίας Κοσμά Σκρεπετού και Γιάννη Ντατσόπουλου, με προπονήτρια την Ειρήνη Κεράτσα και αναβάτη τον Γιάννη Λαζαρίδη. Μετά από συγκλονιστική μάχη πέρασε πρώτος την γραμμή του τερματισμού και κατέκτησε το κύπελλο αξίας 20.000 ευρώ.

Πρώτη νίκη για την ΚΟΥΗΝ ΜΠΕΪΝΟΥΝΑ

Η ΚΟΥΗΝ ΜΠΕΪΝΟΥΝΑ πέτυχε την πρώτη της νίκη

Την παράσταση έκλεψε και η τρίτη ιπποδρομία, στην οποία τέσσερις από τις επτά φοράδες διαγωνίστηκαν για πρώτη φορά. Νικήτρια αναδείχθηκε η ΚΟΥΗΝ ΜΠΕΪΝΟΥΝΑ, ιδιοκτησίας Κατερίνας Χατζοπούλου, η οποία εκτός από το έπαθλο της ιπποδρομίας θα λάβει και μπόνους 500 ευρώ για την πρώτη νίκη του ίππου της στην Ελλάδα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν και οι Έλληνες ιδιοκτήτες, τόσο νέοι όσο και υφιστάμενοι, για τα άλογα που έφερε από το εξωτερικό η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με ελάχιστα να είναι ακόμα διαθέσιμα στην ιστοσελίδα markopoulopark.gr.

Δύο νικητές κέρδισαν από 9.288,75 ευρώ

Στα ύψη και το στοιχηματικό ενδιαφέρον με μεγάλα κέρδη από το Σκορ 6 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε έξι συνεχόμενες ιπποδρομίες). Δύο νικητές από την Αργυρούπολη και την Κηφισιά κέρδισαν από 9.288,75 ευρώ.

Στο Markopoulo Park και αυτή την Κυριακή διασκέδασαν πολλές οικογένειες. Τα παιδιά, σε ειδικά διαμορφωμένο καταπράσινο χώρο, έκαναν ιππασία με πόνυ και φωτογραφήθηκαν με τα εντυπωσιακά alpaca. Στο Family Club δοκιμάσαν τις επιδόσεις τους σε παιχνίδια αθλητικών δραστηριοτήτων, έκαναν εντυπωσιακά face painting και ζωγράφισαν τους αγαπημένους τους ήρωες.

Από αριστερά ο παλαίμαχος αναβάτης και προπονητής Βασίλης Κεράτσας, ο Γενικός Επιχειρησιακός Διευθυντής της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. Κώστας Αλεξόπουλος, ο αντιπρόεδρος του ΔΣ της Φιλίππου Ένωσης Ελλάδος Γεώργιος Παρθένης, ο αναβάτης Γιάννης Λαζαρίδης, η κόρη και ο γιός της προπονήτριας Ειρήνης Κεράτσα, οι ιδιοκτήτες του ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ Κοσμάς Σκρεπετός και Γιάννης Ντατσόπουλος και ο Διευθυντής Οικονομικών της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. Γιώργος Σκούρας