Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του πατέρα της 13χρονης μαθήτριας του Γυμνασίου Αλμυρού που βρήκε φριχτό θάνατο όταν εκσφενδονίστηκε από παιχνίδι του Λούνα Παρκ στο παζάρι του Αλμυρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr, ο πατέρας της 13χρονης, που μετά την τραγωδία αισθάνθηκε έντονη δυσφορία και νοσηλεύεται στη Στεφανιαία Μονάδα του Νοσοκομείου Βόλου, παρουσίασε σοβαρές αρρυθμίες και από τους γιατρούς κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Τι είπε ο δικηγόρος της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ

Στο μεταξύ, ο Χρήστος Νάστος, δικηγόρος της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ στον Αλμυρό στο οποίο βρήκε φρικτό θάνατο η 13χρονη, δήλωσε στον ΣΚΑΪ: «Γνωρίζουμε επακριβώς τι συνέβη ωστόσο είναι νωρίς στην παρούσα χρονική στιγμή, μόλις δύο μέρες μετά τον θάνατο του παιδιού να αναφερθούμε δημοσίως στα αίτια της τραγωδίας».

Όπως ανέφερε μάλιστα ο κ. Νάστος ο χειριστής του παιχνιδιού ο οποίος και εξαφανίστηκε μετά το τραγικό δυστύχημα, δεν προσεκλήθη από τις αρχές και αναμένεται αυτοβούλως να παρουσιαστεί στην αστυνομία.

Τα μέτρα ασφαλείας αναφορικά με την εγκατάσταση όλων των μηχανημάτων στο λούνα παρκ ήταν άριστα και είχαν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις λειτουργίας, υπογράμμισε εκτός των άλλων.

Όπως τόνισε παράλληλα δεν τίθεται θέμα άδειας λειτουργίας σε σχέση ειδικά με το συγκεκριμένο μηχάνημα-παιχνίδι από το οποίο εκσφενδονίστηκε, κάτω από άγνωστες ακόμα συνθήκες, το άτυχο παιδί.

«Τα μηχανήματα αυτά έχουν συγκεκριμένες πιστοποιήσεις και προδιαγραφές», είπε χαρακτηριστικά και επανέλαβε πως το επίμαχο παιχνίδι πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας ενώ πρόσθεσε πως επιτασσόταν στις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.