Πατέρας δύο παιδιών ο εξωτερικός φρουρός που αυτοκτόνησε στον Κορυδαλλό

Ήταν παντρεμένος και καταγόταν απο την Στυλίδα


ΕΛΛΑΔΑ
23:29
20/08/2019
Πατέρας δύο παιδιών ο εξωτερικός φρουρός που αυτοκτόνησε στον Κορυδαλλό
10
loading

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση της αυτοκτονίας του εξωτερικού φρουρού των φυλακών Κορυδαλλού το πρωί της Τρίτης (20/8) μπροστά στα μάτια των συναδέλφων του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport πρόκειται για 50χρονο Στυλιδιώτη ο οποίος υπηρετούσε ως ΔΕ Προσωπικό Εξωτερικής Φρούρησης στις Φυλακές Κορυδαλλού (ΙΙ).

Ο αυτόχειρας μετέβη στην υπηρεσία του, αν και βρισκόταν ακόμη σε άδεια και χρησιμοποίησε το όπλο του για να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ήταν επί 18 χρόνια εξωτερικός φρουρός και όλοι τον χαρακτήριζαν υποδειγματικό υπάλληλο, αλλά και οικογενειάρχη, καθώς ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Η γυναίκα του μάλιστα υπηρετεί στην ίδια υπηρεσία.

Οι λόγοι που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

10
σχόλια
 1. avatar Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς, μπορεί να συγχωρέσει,σώσει+να δώσει αιώνια ζωή,διότι αναστήθηκε!Κατά Ιωάννη 3:16!Διάβαζε την Καινή Διαθήκη!

  Παρακαλώ ενημερώστε όλους τους φίλους, συγγενείς και γνωστούς σας για τις αιώνιες συνέπειες που έχει η αυτοκτονία και βοηθήστε τους να καταλάβουν ότι δεν πρέπει ούτε καν να το σκέφτονται σαν μια πιθανή λύση στα πρόβλημα τους. Αν ο άνθρωπος ζητήσει τον ζωντανό Ιησού Χριστό τότε ο Ιησούς μπορεί να τον βοηθήσει στα πρόβλημα του και επίσης καλό είναι πριν κάποιος φύγει από αυτήν την ζωή και τώρα που είναι ακόμα ζωντανός να μελετήσει έστω μια φορά στην ζωή του την Καινή Διαθήκη από την αρχή μέχρι το τέλος. Θα μάθει πράγματα που δεν τα γνωρίζει, πράγματα που δεν του τα έχει πει ποτέ κανείς και σίγουρα δεν του τα έχουν πει οι άνθρωποι της θρησκείας, οι οποίοι πολλές φορές δεν γνωρίζουν ούτε αυτοί τι ακριβώς δίδαξε ο Ιησούς Χριστός και γενικά όποιος μελετά τα λόγια του Ιησού Χριστού ανακαλύπτει πνευματικούς θησαυρούς που έχουν την δύναμη να κάνουν την ζωή του πολύ όμορφη εδώ στην Γη και να του δώσουν αιώνια ζωή στην ημέρα της δευτέρας παρουσίας του Χριστού και της ανάστασης όλων των νεκρών.

 2. avatar Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς, μπορεί να συγχωρέσει,σώσει+να δώσει αιώνια ζωή,διότι αναστήθηκε!Κατά Ιωάννη 3:16!Διάβαζε την Καινή Διαθήκη!

  (1/2) Επειδή οι αυτοκτονίες έχουν πάρει την μορφή επιδημίας και ο θάνατος θερίζει άδικα τους ανθρώπους θέλω να πω κάτι. Καταρχάς θέλω να εκφράσω την απέραντη θλίψη μου για κάθε άνθρωπο που χάνει άδικα την ζωή του. Και νομίζω ότι έχουμε αποτύχει σαν ανθρώπινο γένος όταν κάποιος συνάνθρωπος μας πεθαίνει από κάτι άλλο και όχι από φυσικά αίτια ή από γεράματα. Επίσης γράφω αυτά τα λόγια με σκοπό να ενημερώσω όλους εσάς που τα διαβάζετε και ίσως δεν ξέρετε τις πνευματικές προεκτάσεις την αυτοκτονίας και μπορεί κάποιος να το σκέφτεται σαν μια πιθανή επιλογή αν τον πνίξουν τα προβλήματα του ή η θλίψη του νομίζοντας πως αν βάλει τέλος στην ζωή του θα τελειώσουν και τα προβλήματα του. Αυτό είναι λάθος γιατί τα μεγαλύτερα προβλήματα του τότε θα αρχίσουν όταν θα έχει φύγει από αυτήν την ζωή. Έτσι δεν θα ήθελα κανείς συνάνθρωπος μου και ιδιαίτερα όσοι διαβάζουν αυτό εδώ το σχόλιο μου να κάνει ξανά το απονενοημένο αυτό διάβημα της αυτοκτονίας αλλά να ξέρουν όλοι οι άνθρωποι ότι υπάρχει ελπίδα γιατί ο Θεός που μας δημιούργησε και μας αγαπά ήρθε στην γη μας στο πρόσωπο του Ιησού Χριστού και σταυρώθηκε για την σωτηρία μας και να μπορεί ο κάθε άνθρωπος να έχει ειρήνη με τον Θεό, χαρά πραγματική που δεν εξαρτάται από τις εξωτερικής συνθήκες αλλά από την σχέση μας με τον Θεό την σωτηρίας μας αλλά και το κυριότερο από όλα αιώνια ζωή στην παρουσία του Θεού.

 3. avatar Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς, μπορεί να συγχωρέσει,σώσει+να δώσει αιώνια ζωή,διότι αναστήθηκε!Κατά Ιωάννη 3:16!Διάβαζε την Καινή Διαθήκη!

  (2/2) Τα γράφω αυτά για να βοηθήσω τους ζωντανούς που διαβάζουν αυτά τα σχόλια μου γιατί για κάποιον που έχει φύγει από αυτήν την ζωή κανείς μας δεν μπορεί να τον βοηθήσει αλλά ο κάθε άνθρωπος θα σταθεί μπροστά στον Θεό που μας δημιούργησε και θα κριθεί με αλήθεια και δικαιοσύνη για αυτά που έκανε αλλά και για αυτά που έπρεπε να κάνει και δεν έκανε, για όλα αυτά που είπε και γι αυτά που έπρεπε να πει και δεν είπε, για αυτά τα κακά και τις αμαρτίες που σκέφτηκε να κάνει και θα ήθελε πολύ να τις κάνει, αλλά για κάποιο λόγο δεν πρόλαβε να τις κάνει. Γιατί ο Θεός είναι δίκαιος και ξέρει το τι είναι ο καθένας μας αλλά και τι πραγματικά σκέφτεται και σίγουρα καλό είναι ο κάθε άνθρωπος να τον γνωρίσει σήμερα σαν σωτήρα παρά να τον συναντήσει μια μέρα σαν δίκαιο και αδέκαστο κριτή γιατί τότε θα είναι αιωνίως αργά για να αλλάξει κάτι σε σχέση με το που θα περάσει την αιωνιότητα του ! Γιατί τώρα που μπορεί ο κάθε άνθρωπος να αλλάξει την αιώνια τύχη του αδιαφορεί και οι περισσότεροι παίρνουν το θέμα της σωτηρίας της ψυχής τους επιπολαία , γελάνε και κάνουνε πλάκα. Εύχομαι εσύ τουλάχιστον που διαβάζεις αυτές τις γραμμές να κάνεις την σωστή επιλογή και να εμπιστευτείς Αυτόν που ήρθε να συγχωρέσει τις αμαρτίες σου και να σου δώσει αιώνια ζωή και να είσαι σίγουρος ότι δεν θα το μετανιώσεις , ούτε σε αυτήν την ζωή ούτε πολύ περισσότερο στην αιωνιότητα !

  1. avatar πεπονι

   ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ, ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΚΙΟΛΑΣ, ΣΦΑΛΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ!

   1. avatar Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς, μπορεί να συγχωρέσει,σώσει+να δώσει αιώνια ζωή,διότι αναστήθηκε!Κατά Ιωάννη 3:16!Διάβαζε την Καινή Διαθήκη!

    Θα δεχτώ ότι υπάρχει μια περίπτωση να είναι έτσι που τα λες, δηλαδή ότι δεν υπάρχει Θεός που μας δημιούργησε, ότι όλα έγιναν από μόνα τους, στην τύχη και από τυχαίες μεταλλάξεις. Σε αυτή την περίπτωση εγώ είμαι ο χαμένος και θα δεχτώ ακόμα τον χαρακτηρισμό σου \"ψυχικά διαταραγμένος\". Γιατί πραγματι το να πιστεύεις σε ένα Θεό που δεν υπάρχει είναι η μεγαλύτερη ανοησία που μπορεί να διαπράξει κάποιος λογικός άνθρωπος. Όμως θα ήθελα να σκεφτείς και να μου απαντήσεις το εξής: έχεις ποτέ σκεφτεί ότι μπορεί να ισχύει και το αντίθετο; Είσαι προετοιμασμένος για ένα τέτοιο ενδεχόμενο; Το έχεις ερευνήσει καλά το θέμα και από όλες τις πλευρές ώστε να είσαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει Θεός; Δηλαδή πιστεύεις ότι η γνωστή σαν θεωρία του Δαρβίνου ή θεωρία της εξέλιξης των ειδών είναι αληθινή και επιστημονικά τεκμηριωμένη; Αν ναι ποιες θεωρείς ότι είναι οι ακλόνητες επιστημονικές αποδείξεις ότι προερχόμαστε από κάποιο άλλο είδος ζώου; Τέλος θα δεχόσουν ότι το μεγαλύτερο κορόιδο και ο μεγαλύτερος χαμένος θα είσαι εσύ που δεν πιστεύεις σε ένα Θεό που υπάρχει και μάλιστα κρατά στα χέρια Του την ζωή σου και την αιώνια τύχη σου; Υπολόγισε αν μπορείς πόσοι κόκκοι άμμου υπάρχουν σε όλη την Γη; Μετά πάρε 100 κόκκους άμμου στο χέρι σου. Οι 100 κόκκοι άμμου αντιπροσωπεύουν τα 100 χρόνια που θα ζήσεις εδώ στην Γη (αν ζήσεις και τόσα). Η υπόλοιπη άμμος είναι τα χρόνια που θα ζήσεις στην κόλαση εφόσον υπάρχει ο Θεός που εσύ αγνοείς και δεν θέλεις καν να ασχοληθείς με τον Λόγο Του την Αγία Γραφή. Διάλεξε!

 4. avatar Stateless

  Α ρε Τσίπρα, Α ρε Τσίπρα!

  1. avatar criskalts

   Α ρε μπιντέ, Α ρε μπιντέ!!!

 5. avatar Συλλυπητήρια

  Κρίμα στον άνθρωπο.

 6. avatar Γυναίκες..

  Η γυναίκα του δεν τον γνωρίζει τον λόγο να μας τον πει; Θα του έβγαλε την ψυχή

  1. avatar μπα

   πιθανότερο να του είπαν... κάνε αυτό, αλλιώς χαιρέτα τη φαμίλια σου

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει