Τζόκερ: Μέσω διαδικτύου το χρυσό δελτίο των 6,7 εκατ. ευρώ

Φέρει και εννέα επιτυχίες στη 2η κατηγορία (5) όπου η κάθε μία κερδίζει από 14.368,04 ευρώ


ΕΛΛΑΔΑ
10:39
19/08/2019
Τζόκερ: Μέσω διαδικτύου το χρυσό δελτίο των 6,7 εκατ. ευρώ
4
loading

Ένας μεγάλος τυχερός που κερδίζει περισσότερα από 6,7 εκατομμύρια ευρώ αναδείχθηκε το βράδυ της Κυριακής στην κλήρωση του Τζόκερ. Μάλιστα, το δελτίο παίχτηκε μέσω διαδικτύου.

Ειδικότερα, ένα τυχερό δελτίο βρέθηκε στην 1η κατηγορία (5+1) κατά τη διαλογή της 2045ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ το βράδυ της Κυριακής, που κερδίζει το ποσό των 6.781.501,68 ευρώ και το οποίο φέρει και εννέα επιτυχίες στη 2η κατηγορία (5) όπου η κάθε επιτυχία κερδίζει από 14.368,04 ευρώ.

Επίσης, τέσσερα (4) τυχερά δελτία βρέθηκαν στην 2η κατηγορία (5), τα οποία κερδίζουν το ποσό των € 14.368,04 έκαστο.

Οι τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ: 2, 8, 11, 18, 36

ΤΖΟΚΕΡ: 2

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar alex

  Πριν υπηρχε το κολλημα του πρακτορειου και του χαρτινου αποκομματος για να φυλαχτει η ηλεκτρονικη απατη.Τωρα κι αυτο ξεπεραστηκε με τον ηλεκτρονικο λογαριασμο.

 2. avatar ΟΠΑΠ το τερμάτισες

  Χαχαχαχα απίστευτη τύχη και 5+1 και 9 5αρια χαχαχαχαχα καλοφαγωτα μόνιμε τυχερέ ΟΠΑΠ χαχαχαχα τουλάχιστον έδωσες ολίγα ψίχουλα για τους 5αρηδες χαχαχαχα φρόντισε για την απόσβεση τους άμεσα χαχαχαχαχα

 3. avatar MISSolve

  Σχόλιο από το newsit στο Facebook:
  \"Τα προσωπικά στοιχεία που βάσει ΕΕ νόμου, GDPR, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να δημοσιοποιούνται. Πως το site σας, και θα μου πείτε μετά όχι το site μας αλλά ο ΟΠΑΠ μας τα έδωσε, έστω ο ΟΠΑΠ και στη συνέχεια ΕΣΕΙΣ σαν συνένοχοι εφ\' όσον γνωρίζετε πολύ καλά το νόμο και την διαδικασία των προσωπικών δεδομένων τα αναπαράγετε ή τα δημοσιοποιήτε;;;; Τελικά πρέπει να σας εμπιστευόμαστε και να σας διαβάζουμε ή ΟΧΙ;;;;; Παρακαλείσθε με τον τρόπο σας να τα σβήσετε\"

  Εσείς στο newsbeast τι θα κάνετε;;;

  1. avatar begar2

   Εγώ πάλι δεν βλέπω προσωπικά δεδομένα. Τα ονόματα των πρακτορείων δεν αποτελούν προσωπικά δεδομένα και είναι δημόσια πληροφορία, αφού τα πρακτορεία, από μόνα τους θέλουν να διαφημιστούν ότι είναι τυχερά, αναρτώντας πινακίδες με τα ποδά που κερδίζουν οι πελάτες τους.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει