Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση της 35χρονης αστροφυσικού από την Ικαρία. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι Αρχές εντόπισαν κηλίδες αίματος στο κρεβάτι του δωματίου του ξενοδοχείου όπου διέμενε το ζευγάρι.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Αρχές ερευνούν αν το αίμα είναι της εξαφανισμένης κοπέλας και, αν ναι, τότε από πού προέρχεται. Αν δηλαδή είναι αίμα από μια ρινορραγία ή αν είναι από κάποια άλλη αιτία.

Ο σύζυγός της νεαρής δήλωσε την εξαφάνιση της χθες επειδή την έπαιρνε τηλέφωνο και δεν του απαντούσε. Ο ίδιος ανέφερε ότι του είχε πει ότι θα πάει για τρέξιμο αλλά δεν ξαναγύρισε ποτέ.

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες

Συνεχίζονται οι έρευνες στην Ικαρία, για τον εντοπισμό 35χρονης Βρετανίδας τουρίστριας, η εξαφάνιση της οποίας δηλώθηκε χθες (05 Αυγούστου 2019) στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Κηρύκου Ικαρίας.

Τις έρευνες των αστυνομικών Αρχών, που ξεκίνησαν άμεσα χθες, συνδράμουν στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ικαρίας με δυο οχήματα, Ομάδα Εθελοντών, στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Αγίου Κηρύκου με πλωτό μέσο και όχημα χερσαίας περιπολίας, καθώς και ελικόπτερο της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας.

Μάλιστα, στο νησί πέταξε το απόγευμα της Πέμπτης ελικόπτερο της αστυνομίας για να συνδράμει τις έρευνες των επίγειων δυνάμεων.

Παράλληλα διενεργείται προανάκριση για τις συνθήκες της εξαφάνισης, με τη συνδρομή κλιμακίων αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, όταν χθες το πρωί αναζήτησε τη Βρετανίδα αστροφυσικό ο σύζυγός της, του είπε στο τηλέφωνο πως είχε πάει για τρέξιμο. Στη συνέχεια όμως δεν απαντούσε στις κλήσεις του με αποτέλεσμα εκείνος να θορυβηθεί και να καταγγείλει στις αρχές την εξαφάνισή της.

Η έκκληση της αδελφής της

Την ώρα που είναι σε εξέλιξη  οι έρευνες στην Ικαρία, για τον εντοπισμό 35χρονης Βρετανίδας τουρίστριας, η εξαφάνιση της οποίας δηλώθηκε χθες (05 Αύγουστου 2019) στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Κηρύκου Ικαρίας η αδελφή της έκανε έκκληση μέσω Facebook.

Η αδελφή της Jana Christopher κάλεσε όσοι ανησυχούν για εκείνη να μην την καλούν στο κινητό της. «Η αδελφή μου Natalie Christopher έχει εξαφανιστεί από την Ικαρία από χθες. Αν έχετε τον αριθμό της σας παρακαλώ μην την καλέσετε. Αυτό μπορεί να τελειώσει τη μπαταρία της και η αστυνομία προσπαθεί να την εντοπίσει μέσω του κινητού της» έγραψε στο facebook.