Γιάννης Μπουτάρης: Απίστευτη η καταστροφή στη Χαλκιδική

«Τραγική η απώλεια ανθρώπινων ζωών»


ΕΛΛΑΔΑ
14:50
11/07/2019
Γιάννης Μπουτάρης: Απίστευτη η καταστροφή στη Χαλκιδική
2
loading

Ως απίστευτη καταστροφή με τραγική απώλεια ανθρώπινων ζωών χαρακτήρισε ο απερχόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, τη θεομηνία που έπληξε χθες βράδυ τη Χαλκιδική, στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου που δόθηκε το μεσημέρι στο δημαρχείο.

«Ένα από τα χειρότερα μπουρίνια χτύπησε τη Χαλκιδική με νεκρούς. Είναι τραγικό. Με τα φυσικά φαινόμενα δεν μπορούμε να τα βάλουμε, αλλά πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίζουμε τις επιπτώσεις. Η απώλεια των ανθρώπινων ζωών είναι τραγική. Ήταν πραγματικά μια απίστευτη καταστροφή» δήλωσε ο κ.Μπουτάρης.

Πρόσθεσε δε πως, στην περίπτωση που χρειαστεί, ο δήμος Θεσσαλονίκης είναι διατεθειμένος να βοηθήσει με μηχανήματα και υπαλλήλους για την αποκατάσταση των ζημιών που έχουν σημειωθεί τις τελευταίες ώρες στη Χαλκιδική.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar pan

    Απίστευτη καταστροφή...χικ...τι λε ρε παιδι μου...χικ...

    1. avatar Nap

      Θέλω η μοίρα σου να σε περιμένει στη γωνία. Σεβάσου τον θάνατο μήπως κι αυτός σε σεβαστεί. Υπάρχει και μικρό παιδί νεκρό και κάνεις πλακούλες. Πώς να σε χαρακτηρίσω; Θα μου το κόψει το beast, οπότε φαντάσου το χειρότερο χαρακτηρισμό.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει