Σε επιφυλακή ο δήμος Αθηναίων λόγω ισχυρών ανέμων και καύσωνα

Κλειστός από τα μεσάνυχτα ο λόφος του Λυκαβηττού


ΕΛΛΑΔΑ
21:02
24/06/2019
Σε επιφυλακή ο δήμος Αθηναίων λόγω ισχυρών ανέμων και καύσωνα
3
loading

Σε κατάσταση επιφυλακής τίθεται ο μηχανισμός του δήμου Αθηναίων λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και των δυνατών ανέμων, που ευνοούν την εκδήλωση πυρκαγιών.

Από τα μεσάνυχτα, η πρόσβαση στο Λόφο του Λυκαβηττού δεν θα επιτρέπεται, ενώ έκτακτα μέτρα με συνεχείς περιπολίες και υδροφόρα οχήματα είναι σε ισχύ στον Εθνικό Κήπο, στο Άλσος Παγκρατίου, στο Πάρκο Ιλισίων, καθώς και στους λόφους Φιλοπάππου, Στρέφη και Λαμπράκη, καθώς και στις Παιδικές Κατασκηνώσεις του δήμου Αθηναίων στον Άγιο Ανδρέα.

Οι διευθύνσεις Δημοτικής Αστυνομίας, Καθαριότητας, Ηλεκτρολογικού, Πρασίνου και Κοινωνικής Αλληλεγγύης βρίσκονται ήδη σε επιφυλακή και αν κριθεί αναγκαίο από την ένταση των ανέμων, μέτρα θα ληφθούν αύριο το πρωί και για τον Εθνικό Κήπο, ώστε για να αποτραπούν ατυχήματα από πτώση υπεραιωνόβιων δέντρων. Γερανοφόρο όχημα και προσωπικό αναρριχητών βρίσκονται σε ετοιμότητα για κάθε έκτακτη ανάγκη (απομάκρυνση πεσμένων δέντρων/κλαδιών κλπ).

Ο δήμος Αθηναίων ζητεί τη συνεργασία των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης. Για οποιαδήποτε πληροφορία, λειτουργεί η 24ωρη γραμμή επικοινωνίας του δήμου Αθηναίων, 1595, καθώς και η εφαρμογή novoville.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar μια από τα ίδια

  Τι άλλο θα ακούσουμε... Επειδή είναι ανίκανοι να φροντίσουν το πράσινο πρέπει εμείς να πάψουμε να το χαιρόμαστε. Ντροπή στο Δήμο Αθηναίων!!

 2. avatar 6 μποφόρ είναι φοβεροί άνεμοι

  .....σε ποιους τα πουλάνε
  δεν ντρέπεται ο Δήμος Αθηναίων και η Υπηρεσία Πρασίνου που έχει αφήσει ξερούς τους λόφους της Αθήνας, τα κομμένα κλαδιά και δέντρα παντού και τώρα τολμάει να μιλάει για ασφάλεια, ποιους δουλεύουν

 3. avatar Cherry

  Οποίος καεί από το χυλό φυσάει και το γιαούρτι!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει