Με ποικιλία προϊόντων η ψαραγορά του Ηρακλείου

Προσιτές τιμές για προσέλκυση καταναλωτών


ΕΛΛΑΔΑ
6:45
18/03/2013
Με ποικιλία προϊόντων η ψαραγορά του Ηρακλείου
2
loading

Πανέτοιμη να καλύψει τις ανάγκες των καταναλωτών για σήμερα είναι η ψαραγορά του Ηρακλείου. Στους πάγκους υπάρχει αφθονία και προϊόντα για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια.

Στην ψαραγορά του Ηρακλείου υπάρχουν τα πάντα. Σύμφωνα με τους καταστηματάρχες οι τιμές είναι ανάλογες των ποσοτήτων που βγάζουν τα καΐκια στο Ηράκλειο, αλλά και σε σχέση με τα κατεψυγμένα που υπάρχουν πάντα στο εμπόριο, αναφέρει το prismanews.gr.

«Ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να βρει τα πάντα. Η προσπάθεια μας είναι να συγκρατηθούν οι τιμές σε τέτοια επίπεδα που να είναι προσιτές στον κόσμο. Ο κόσμος ξέρει πάντα τα οφέλη του θαλασσινού, του ψαριού στο τραπέζι και έτσι ακόμα και τώρα που χρήματα δεν υπάρχουν, φροντίζει πάντα να αγοράζει το ψαράκι του, έστω και λίγο» επισημαίνουν οι καταστηματάρχες.

Στους πάγκους της ψαραγοράς του Ηρακλείου μπορεί κανείς να βρει την κουτσομούρα με 16 ευρώ το κιλό, τον βακαλάο με 16, το σαλάχι με 8, τα λυθρίνια με 10, το γαύρο με 5 ευρώ, το ψιλό μαριδάκι με 5 ευρώ, τη γόπα με 7, το καλαμάρι με 14 ευρώ, μύδια με 7, κυδώνια με 16 ευρώ, χταπόδι με 12 ευρώ το κιλό, σουπιές με 12, γαρίδα με 8.

Σήμερα τα ψαράδικα της αγοράς θα είναι ανοιχτά από νωρίς το πρωί προκειμένου να εξυπηρετήσουν όλους εκείνους που θα αναζητήσουν φρέσκους ψαρομεζέδες για το σαρακοστιανό τραπέζι ενώ, σύμφωνα με τους καταστηματάρχες και όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Σαρακοστής η κεντρική ψαραγορά του Ηρακλείου θα προμηθεύει τους καταναλωτές με τα καλύτερα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Dimopoulos

    Αυτες οι τιμές είναι κατά εικοσι με τριάντα τοις εκατό υψηλότερες απο της Αθήνας......και μην μας λέτε ιχθυοπώλες σύντεκνοι οτι μπακαλιάρος με δεκάξι ευρώ και γοπα με εφτά ότι ειναι φτηνά...

    1. avatar nikolaos

      δημοπουλε τα παράπονα σου στη βουλή.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει