Ερημώνει το κέντρο της Αθήνας. Γνωστοί οδοί όπως η Σταδίου, η Πανεπιστημίου, η Ακαδημίας στις οποίες κάποτε υπήρχαν πάρα πολλά μαγαζιά, δεν θυμίζουν σε τίποτα το παρελθόν.

Πάρα πολλά καταστήματα ανά πεζοδρόμιο ή ακόμη και δίπλα δίπλα έχουν κατεβάσει «ρολά» είτε λόγω του υψηλού ενοικίου, είτε λόγω αναδουλειάς είτε λόγω κρίσης.

Το θέμα είναι πάντως ότι οι περισσότεροι επιχειρηματίες, όπως καταγγέλλει τόσο ο εμπορικός σύλλογος της Αθήνας όσο και συνάδελφοί τους σε πανελλαδικό επίπεδο, ότι αυτή η κατάσταση θα χειροτερεύσει με το πέρας των χρόνων και γι’ αυτό λένε ότι η Αθήνα πλέον θυμίζει… νεκροταφείο λόγω της ερήμωσης της.

Στο φωτογραφικό ρεπορτάζ του newsbeast.gr αποτυπώνεται η εικόνα εξαθλίωσης και εγκατάλειψης του κέντρου της Αθήνας με μαγαζιά που παραμένουν ξενοίκιαστα για πάνω από ένα χρόνο, με καταστήματα που μένουν ξενοίκιαστα λόγω των υψηλών απαιτήσεων των ιδιοκτητών τους…

Η εικόνα μιλάει από μόνη της…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.