Σχεδόν ακινητοποιημένα είναι από τα ξημερώματα τα αυτοκίνητα στην κάθοδο του Κηφισού και την παραλιακή, λόγω έργων στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο πλαίσιο ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου.

Τα οχήματα σχηματίζουν ατελείωτες ουρές και όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, επικαλούμενο την ενημέρωση της Τροχαίας, ιδιαίτερα προβλήματα παρατηρούνται από την Πειραιώς μέχρι την παραλιακή, στο ρεύμα προς Γλυφάδα.

Οδηγοί πάντως που μίλησαν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ έκαναν λόγο για ουρές πολλών χιλιομέτρων στην κάθοδο της εθνικής και πολύωρη ταλαιπωρία, καθώς για απόσταση ακόμα κι ενός χιλιομέτρου χρειάζονταν ακόμα και μία ώρα.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Τροχαίας, από τις 8 το πρωί αναμένεται σταδιακά να παραδοθεί ο δρόμος στην κυκλοφορία, ανά λωρίδα, διαδικασία ωστόσο που αναμένεται, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., να ολοκληρωθεί στις δέκα το βράδυ.

Η κυκλοφορία, μέχρι αυτή την ώρα, έχει πλήρως διακοπεί επί της Νέας Λ. Ποσειδώνος, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, στο τμήμα της από το ύψος της οδού Κων/πόλεως έως το ύψος του Κ.Π.Ι.Σ.Ν., επί της Καραολή Δημητρίου, επί της Λ. Κηφισού, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, επί της Ομ. Σκυλίτση, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, επί της Τζαβέλα, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, και επί του Κυκλικού κόμβου Λίμνης Σ.ΕΙ.Φ., ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα. Για τις εκτροπές της κυκλοφορίας διαβάστε εδώ.

(φωτογραφία αρχείου)