Η οικογένεια της 8χρονης που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα το Πάσχα στην αυλή του σπιτιού του, στις Θεσπιές Βοιωτίας, περνά ώρες αγωνίας, καθώς η μικρή δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο πατέρας της 8χρονης, σε δηλώσεις που έκανε στον τηλεοπτικό σταθμό Οpen TV, μίλησε μέσα από το νοσοκομείο για τις δραματικές στιγμές που βιώνει: «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ήμασταν όλοι μαζί έξω, το παιδί έπαιζε με τα αδέρφια του και το ξαδερφάκι του. Ξαφνικά το είδαμε με τα αίματα. Μακάρι να πάνε όλα καλά και θα μιλήσουμε μετά, δεν αντέχω…».

Στο κανάλι μίλησε και ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε το μικρό κοριτσάκι. «Ακούσαμε φωνές, κλάματα και σηκώθηκα με τον πατέρα της και είδαμε το κοριτσάκι αναίσθητο και αιμόφυρτο, όλο του το πρόσωπο ήταν γεμάτο από αίματα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι έρευνες της αστυνομίας εστιάζονται στις Θεσπιές και στο διπλανό χωριό Λεοντάρι, ως δύο πιθανά σημεία από τα οποία προήλθε η αδέσποτη σφαίρα.

Μάλιστα αναμένεται αύριο να μεταβεί στη Θήβα κλιμάκιο από τα εγκληματολογικά εργαστήρια στην Αθήνα, για να διεξάγει σχετικές έρευνες.