«Ο Άγιος Βασίλης άργησε μία ημέρα» στην Κομοτηνή

Τρόφιμα για όσους έχουν ανάγκη συγκεντρώνουν στην πόλη της Θράκης


ΕΛΛΑΔΑ
4:04
03/01/2013
«Ο Άγιος Βασίλης άργησε μία ημέρα» στην Κομοτηνή
1
loading

Στην Κομοτηνή, ο Άγιος Βασίλης άργησε μια, ή μάλλον αρκετές ημέρες, αφού πρόκειται να επισκεφθεί την πόλη στα μέσα Ιανουαρίου!

Τον ρόλο των βοηθών του Αγίου θα αναλάβουν μέλη πολιτιστικών συλλόγων και ενεργοί πολίτες της Κομοτηνής, οι οποίοι στο πλαίσιο της δράσης «Ο Άη Βασίλης άργησε μια μέρα», θα συγκεντρώσουν, από τις 13 έως τις 19 Ιανουαρίου, τρόφιμα για όσους έχουν ανάγκη.

Μάλιστα, η όλη διαδικασία θα έχει χαρακτήρα παιχνιδιού, μια και ο κάθε σύλλογος θα διαγωνιστεί για να συγκεντρώσει περισσότερα τρόφιμα από τους ανταγωνιστές του.

Όπως εξήγησε μιλώντας στο ΑΜΠΕ, η εκπρόσωπος των διοργανωτών, Άρτεμις Τσολάκη, σε κάθε σύλλογο θα δοθεί σάκος «δώρων» διαφορετικού χρώματος, που θα τοποθετηθεί σε εμπορικά καταστήματα και καφετέριες της Κομοτηνής. Κατόπιν, θα πρέπει να ενεργοποιήσει τα μέλη του και ευρύτερα τους πολίτες για να πετύχει να συγκεντρώσει τα περισσότερα τρόφιμα.

Το έπαθλο του νικητή θα είναι ο έπαινος που θα απονεμηθεί στο μεγάλο πάρτι που θα σηματοδοτήσει και το τέλος της δράσης.

Την καταμέτρηση των τροφίμων, που θα δοθούν στις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Κομοτηνής, θα κάνει το τοπικό τμήμα του Ερυθρού Σταυρού.

Η δράση «Ο Άγιος Βασίλης άργησε μια μέρα» ξεκίνησε το 2009 από τη Λάρισα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar laros

    Στην Αθηνα αργησε ο χρονος δυο λεπτα χωρις να φερει τιποτα

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει