Διακοπή κυκλοφορίας το βράδυ στη λεωφόρο Ποσειδώνος

Εκτελούνται έργα για την ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου


ΕΛΛΑΔΑ
13:21
14/03/2019
Διακοπή κυκλοφορίας το βράδυ στη λεωφόρο Ποσειδώνος
loading

Με προσοχή θα πρέπει να κινούνται απόψε οι οδηγοί στη νέα λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του κόμβου με τη λεωφόρο Κηφισού, στην περιοχή Πειραιά και Μοσχάτου- Ταύρου, λόγω εκτέλεσης εργασιών για την ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου.

Από τις δέκα το βράδυ έως τις 6 το πρωί η κυκλοφορία θα διακοπεί πλήρως στον κλάδο εξόδου της οδού Καραολή Δημητρίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Πειραιά προς Γλυφάδα.

Στο διάστημα αυτό, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής: Καραολή Δημητρίου – κλάδος εξόδου της Καραολή Δημητρίου προς Εθν. Μακαρίου/Νέα Λ. Ποσειδώνος – δεξιά κλάδος εξόδου προς Εθν. Μακαρίου – αριστερά Εθν. Μακαρίου – Παλαιά Λ. Ποσειδώνος προς Καλλιθέα/Γλυφάδα.

Παράλληλα, θα καταλαμβάνεται εναλλάξ η δεξιά ή η αριστερή λωρίδας κυκλοφορίας της Ποσειδώνος, στο τμήμα της μεταξύ της Λεωφόρου Κηφισού και της οδού Κωνσταντινουπόλεως, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.

Επίσης, θα γίνεται εναλλάξ κατάληψη της δεξιάς ή της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας του κλάδου εξόδου της Λ. Κηφισού, από το ύψος της έναρξης διαχωρισμού με τον κλάδο εξόδου έως την οδό Κωνσταντινουπόλεως, στην κατεύθυνση προς Σ.ΕΙ.Φ./Νέα Λ. Ποσειδώνος.

Τέλος, θα καταλαμβάνονται εναλλάξ οι τρεις δεξιές ή οι δύο αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας της Νέας Λ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Αθ. Διάκου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.

(φωτογραφία αρχείου)

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει