Με προσοχή θα πρέπει να κινούνται απόψε οι οδηγοί στη νέα λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του κόμβου με τη λεωφόρο Κηφισού, στην περιοχή Πειραιά και Μοσχάτου- Ταύρου, λόγω εκτέλεσης εργασιών για την ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου.

Από τις δέκα το βράδυ έως τις 6 το πρωί η κυκλοφορία θα διακοπεί πλήρως στον κλάδο εξόδου της οδού Καραολή Δημητρίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Πειραιά προς Γλυφάδα.

Στο διάστημα αυτό, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής: Καραολή Δημητρίου – κλάδος εξόδου της Καραολή Δημητρίου προς Εθν. Μακαρίου/Νέα Λ. Ποσειδώνος – δεξιά κλάδος εξόδου προς Εθν. Μακαρίου – αριστερά Εθν. Μακαρίου – Παλαιά Λ. Ποσειδώνος προς Καλλιθέα/Γλυφάδα.

Παράλληλα, θα καταλαμβάνεται εναλλάξ η δεξιά ή η αριστερή λωρίδας κυκλοφορίας της Ποσειδώνος, στο τμήμα της μεταξύ της Λεωφόρου Κηφισού και της οδού Κωνσταντινουπόλεως, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.

Επίσης, θα γίνεται εναλλάξ κατάληψη της δεξιάς ή της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας του κλάδου εξόδου της Λ. Κηφισού, από το ύψος της έναρξης διαχωρισμού με τον κλάδο εξόδου έως την οδό Κωνσταντινουπόλεως, στην κατεύθυνση προς Σ.ΕΙ.Φ./Νέα Λ. Ποσειδώνος.

Τέλος, θα καταλαμβάνονται εναλλάξ οι τρεις δεξιές ή οι δύο αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας της Νέας Λ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Αθ. Διάκου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.

(φωτογραφία αρχείου)