Κοινή ανακοίνωση Καμίνη-Μπουτάρη για «παράνομες συνεργασίες με τον Τζορτζ Σόρος»

«Στο χώρο της συνωμοσιολογίας όσα διαδίδονται»


ΕΛΛΑΔΑ
0:24
15/02/2019
Κοινή ανακοίνωση Καμίνη-Μπουτάρη για «παράνομες συνεργασίες με τον Τζορτζ Σόρος»
4
loading

«Στον χώρο της συνωμοσιολογίας και του ακραίου "ψεκασμού", ανήκουν όσα -υπό την προστασία της βουλευτικής ασυλίας- διαδίδονται για σκοτεινές, ανήθικες και παράνομες συνεργασίες των δήμων Αθηναίων και Θεσσαλονίκης με τον επιχειρηματία Τζορτζ Σόρος» τονίζουν σε κοινή ανακοίνωση τους οι δήμαρχοι Γιώργος Καμίνης και Γιάννης Μπουτάρης, απαντώντας σε δημοσιεύματα και δίνοντας διευκρινίσεις για τη συνεργασία των δύο δήμων με τη ΜΚΟ Open Society Foundation.

Στην ανακοίνωση υπογραμμίζουν ότι οι δήμοι τους «συνεργάζονται προς όφελος των δημοτών και των κατοίκων τους με δεκάδες μη κυβερνητικές οργανώσεις, μεταξύ των οποίων και η Open Society Foundation, με διαφάνεια και τήρηση όλων των νόμιμων διαδικασιών που ελέγχονται από τα Δημοτικά Συμβούλια τους και είναι προσβάσιμες στο ευρύ κοινό ακόμη και μέσω του διαδικτύου».

Επίσης όπως μετέδωσε το ΑΠΕ, διευκρινίζουν ότι «η συνεργασία αυτή, το αντικείμενο, οι όροι και οι προϋποθέσεις της οποίας καθορίζονται από τους δήμους μας και όχι από το συγκεκριμένο Ίδρυμα, αφορούν την ενίσχυση ευάλωτων ομάδων, την ομαλή κοινωνική ένταξη προσφύγων και την εκπαίδευσή τους. Στον δήμο Θεσσαλονίκης, όπως και σε άλλους δήμους, αφορούσε κατά καιρούς και την προμήθεια πετρελαίου για τη θέρμανση των σχολείων» τονίζεται στην ανακοίνωση.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Και ο εξαποδώ

  προσπαθεί να σε πείσει ότι δεν υπάρχει.

 2. avatar 1976

  Σκώληκες με σκυφτό κεφάλι γονατιστοί στους αφεντάδες τους.

 3. avatar XC

  Δεν έχουν καμία συγγενική σχέση βρε ψεκασμένοι. Μόνο ιδεολογική. Ψιλοπράγματα.

 4. avatar FJR 500

  Δεν έχουν καμία σχέση με τον Σορος απλως κάτι φιλανθρωπικά ιδρύματα του εξωτερικού. αναγνώρισαν το έργο των δημάρχων στην πολυπολιτισμηκοτητα και αποφάσισαν να βάλουν το κατιτίς τους . Salom Israel !!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει