«Δεν έχω καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή», λέει ο 34χρονος λιμενικός σε βάρος του οποίου έχει διαταχθεί ΕΔΕ καθώς το υπηρεσιακό αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί υπέστη ζημιές μετά από επίθεση που δέχτηκε στην Χερσόνησο από ομάδα νεαρών που πραγματοποίησε αντιφασιστική πορεία την ημέρα της συγκέντρωσης της Χρυσής Αυγής.

Ο 34χρονος, όπως αναφέρει το prismanews.gr, υποστηρίζει ότι βρέθηκε στη Χερσόνησο στο πλαίσιο έρευνας για τον εντοπισμό ναρκωτικών.

Και ανέφερε στην εφημερίδα «Πατρίς»: «Ήμουν με τον υπηρεσιακό σκύλο τον οποίο έχω χρεωθεί μαζί με το συγκεκριμένο όχημα για πάσης φύσεως μετακίνησή μου.

Τη στιγμή που κινούμουν στην κεντρική λεωφόρο σε κοντινή απόσταση από το αστυνομικό τμήμα είδα νεαρούς με κουκούλες, κοντάρια με μαύρες σημαίες και καλυμμένα τα πρόσωπα τους να κλείνουν το δρόμο.

Είδαν το αυτοκίνητο που οδηγούσα το οποίο είναι χαρακτηριστικό και αναγνώρισαν ότι είναι υπηρεσιακό. Τότε άρχισαν να φωνάζουν ασφαλίτικο είναι, είναι ασφαλίτες γ… τους. Άρχισαν να χτυπάνε με κλομπ το αυτοκίνητο.

Προκάλεσαν ζημιές στο παρμπρίζ, στο τζάμι μιας πίσω πόρτας, σε έναν καθρέφτη και στους προφυλακτήρες. Πρόλαβα να κάνω αναστροφή κι έφυγα. Εμένα μου επιτέθηκαν πέντε άτομα, συνολικά οι συγκεντρωμένοι ήταν περίπου 100 και κατευθύνονταν και άλλα άτομα προς το μέρος μου».

Επεσήμανε ότι τυπικά βρισκόταν εκτός υπηρεσίας ωστόσο ήταν υποχρεωμένος να πάρει μαζί του το σκυλί ενώ σκόπευε να περάσει από το λιμεναρχείο για εκπαίδευση.

«Συμπτωματικά βρέθηκα στο συγκεκριμένο σημείο δεν ήξερα όμως για την εκδήλωση που γινόταν σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου», σημείωσε.

(φωτογραφία από τα μπλοκ της Αστυνομίας)