Σε ένα θαύμα ελπίζουν οι γονείς της 3χρονης που παρασύρθηκε, κάτω από άγνωστες συνθήκες, από διερχόμενο όχημα στην οδό Ακτή Δυμαίων, στην Πάτρα.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε αρχικά στο στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο Παίδων, αλλά λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο του Ρίου. Το ατύχημα έγινε έξω από φούρνο σε σημείο που δεν έχει καλό φωτισμό.

«Οι γιατροί μας είπαν ότι δεν έχουμε πολλές ελπίδες. Είμαστε στα χέρια των γιατρών. Ήτανε μικρό παιδάκι, τριών χρονών, δεν ξέρω πώς μου έφυγε» είπε στο Star ο πατέρας του κοριτσιού.

Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν στον τηλεοπτικό σταθμό πώς έγινε το τραγικό περιστατικό λέγοντας ότι το παιδί έχασε αμέσως τις αισθήσεις του και το χτύπημα ήταν τόσο σφοδρό με αποτέλεσμα το λάστιχο να αποτυπωθεί στο πρόσωπο του παιδιού.

«Το παιδάκι έμεινε αναίσθητο κατευθείαν εκεί στο κεφάλι. Ήρθε η μητέρα του αναστατωμένη και το πήρε αγκαλιά, προσπαθούσε να επανέλθει το παιδί . Στο κεφάλι, στο κεφάλι ήταν πολλά τα αίματα εδώ» λέει υπάλληλος φούρνου.

«Λόγω του ότι δεν υπάρχει φωτισμός σε αυτό το σημείο , γιατί σε 4 κολώνες έχουν καεί τα φώτα, δεν το είδε ο οδηγός ενός αυτοκινήτου, το χτύπησε, πετάχτηκε το παιδάκι γύρω στα 5-6 μέτρα στο αντίθετο ρεύμα, ερχότανε ένα άλλο αυτοκίνητο και το χτύπησε στο κεφάλι» λέει άλλος αυτόπτης μάρτυρας.

Ακόμα και η αναισθησιολόγος που συνόδευε τη μικρή με το ασθενοφόρο λύγισε.

«Όλα είναι αναλώσιμα… κι αύριο θα πάω να αγκαλιάσω τα παιδιά μου ευτυχισμένη που είναι καλά, ευτυχισμένη που δεν είναι αυτά, μέσα στην άγνοιά τους, στο φορείο του ασθενοφόρου που σκούζει μέσα στην ηρεμία του Κυριακάτικου απογεύματος, ευτυχισμένη που το μοιρολόι που ακούω δεν είναι δικό μου… Εφημερεύω για άλλες 6 ώρες αλλά στα μάτια μου έχω τα μικρά ροζ κλαμεράκια που μοιάζουν με αυτά της κόρης μου… λυπάμαι… Κι αύριο ξημερώνει μια νέα μέρα….» έγραψε στο Facebook.