Από τους εργαζόμενους της ΠΟΕ ΟΤΑ ξεκίνησε η δεύτερη μέρα των κινητοποιήσεων στο Ηράκλειο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα μέτρα που ψηφίζονται απόψε στη Βουλή, ενώ το κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης εξακολουθεί να τελεί υπό κατάληψη.

Οι εργαζόμενοι στους Δήμου, με περίπου 80 δίκυκλα οχήματα ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί μηχανοκίνητη πορεία περιμετρικά αλλά και στο κέντρου του Ηρακλείου, ως «κάλεσμα» για το απογευματινό συλλαλητήριο. Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις οι πολίτες τους επευφημούσαν και τους χειροκροτούσαν

Σε συμβολικούς αποκλεισμούς δημόσιων κτιρίων προχωρούν, σύμφωνα με το Cretalive.gr,  διάφοροι κλάδοι επαγγελματιών.Οι επαγγελματοβιοτέχνες και έμποροι βρέθηκαν έξω από τα γραφεία του ΟΑΕΕ, ενώ σε ανάλογη κινητοποίηση αναμένεται να προχωρήσουν στο Δικαστικό Μέγαρο ακι οι δικηγόροι.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό στις 5 το απόγευμα στην Πλατεία Ελευθερίας θα ξεκινήσει το Παγκρήτιο Συλλαλητήριο και με το πέρας της πορείας διοργάνωση λαϊκής συνέλευσης στην πλατεία με στόχο την περαιτέρω οργάνωση των δράσεων.