Οι γιορτές βρίσκονται μια ανάσα μακριά και ανυπομονείς να περάσεις τα Χριστούγεννα με τους αγαπημένους σου.

Οι εορταστικές ημέρες σημαίνουν δώρα για τα παιδιά και την οικογένεια σου, ψώνια για να στολίσεις το σπίτι και να προετοιμάσεις εντυπωσιακά ρεβεγιόν.

Θέλεις οι αγορές σου να είναι έξυπνες και οικονομικές. Να εξασφαλίζεις όλα αυτά που χρειάζομαι σε ακόμα χαμηλότερη τιμή και τα πράγματα που επιλέγεις να αγοράσεις, να συνδυάζουν τόσο την ποιότητα, όσο και την αξιοπιστία.

Όταν όλα περνούν από τα χέρια σου, θέλεις να έχεις ένα δυνατό σύμμαχο στο πλευρό σου που εμπιστεύεσαι και γνωρίζει πώς να σε φροντίζει.

Στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της ζωής σου έχεις δίπλα σου την Anytime. Με την ασφάλεια αυτοκίνητου, υγείας και κατοικίας σου προσφέρει αυτόματα πρόσβαση στο ανανεωμένο Anytime Club, που σου δίνει όλα τα παραπάνω κι ακόμη περισσότερα.

Με το Anytime Club, η Anytime σου προσφέρει μοναδικά και εξατομικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες.

Απολαμβάνεις προνομιακές εκπτώσεις και έξυπνες προτάσεις αγορών, με τον πιο προσιτό και ευχάριστο τρόπο. Εξασφαλίζεις έτσι εκπτώσεις σε ρούχα, είδη για το σπίτι, προτάσεις διασκέδασης και πολλά άλλα, σε συνεργασία με τις πιο επώνυμες και γνωστές εταιρίες στην Ελλάδα.

Χρησιμοποιώντας απλά το κινητό σου, ενημερώνεσαι για την προσφορά που σε ενδιαφέρει γρήγορα και εύκολα:

  1. Ενημερώνεσαι ανά κατηγορία για όλες τις προσφορές που ισχύουν.
  2. Επιλέγεις την προσφορά που σου αρέσει και εκτυπώνεις το ειδικό κουπόνι.
  3. Εξαργυρώνεις το ειδικό κουπόνι στη συνεργαζόμενη εταιρία που παρέχει την προσφορά.

Η Anytime βρίσκεται δίπλα σου σε όλες τις ανάγκες της ζωής σου. Απόλαυσε ασφάλεια, εξυπηρέτηση και προνόμια με την Anytime και απόκτησε πρόσβαση στο ανανεωμένο Anytime Club.

Και για εσένα που μετά τις χριστουγεννιάτικες αγορές σου ανακάλυψες ότι έχεις μείνει με 25 ευρώ… μην ανησυχείς!

Τώρα με 25 ευρώ μπορείς να κάνεις ασφάλεια αυτοκινήτου για όσες μέρες θέλεις, επιλέγοντας τις καλύψεις που σε εξυπηρετούν. Για 30, 42, 103, 365 μέρες… Για όσες μέρες θέλεις.

Ανάλογα με το πόσα χρήματα διαθέτεις και πότε θέλεις να πληρώσεις. Πιο συγκεκριμένα, μπορείς να αποφασίσεις για τη διάρκεια του συμβολαίου σου, επιλέγοντας τις μέρες που σε εξυπηρετούν, ενώ παράλληλα μπορείς να προσθέτεις ή να αφαιρείς καλύψεις, μέχρι να καταλήξεις στην ασφάλεια που επιθυμείς.

Θυμήσου… Όσο μεγαλύτερη διάρκεια επιλέγεις, τόσο μεγαλύτερη έκπτωση εξασφαλίζεις. Δηλαδή επιλέγοντας 365 μέρες ασφάλισης απολαμβάνεις έκπτωση μέχρι και 40%

Μη χάνεις χρόνο… Επίλεξε την πιο αξιόπιστη και οικονομική ασφάλεια, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου. Κάνε τώρα ασφάλεια αυτοκινήτου με τη μέρα!