Οικουμενικός Πατριάρχης για ΣΚΑΪ: Επίθεση στην ελευθεροτυπία, στην πολυφωνία

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο καταδικάζει την τρομοκρατική επίθεση


ΕΛΛΑΔΑ
18:40
17/12/2018
Οικουμενικός Πατριάρχης για ΣΚΑΪ: Επίθεση στην ελευθεροτυπία, στην πολυφωνία
4
loading

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο καταδικάζει την τρομοκρατική επίθεση κατά του ομίλου ΣΚΑΪ και της εφημερίδος «Η Καθημερινή» και εκφράζει «τη συμπαράσταση και τη συμπάθεια της Μητρός Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως προς όλους τους εργαζομένους στα Μέσα Ενημέρωσης του ομίλου, καθώς και προς τη διοίκησή του.

Ακολουθεί δήλωση του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου για την τρομοκρατική επίθεση:

«Το Οικουμενικό Πατριαρχείο καταδικάζει απερίφραστα την τρομοκρατική επίθεση κατά του ομίλου Σκάι και της εφημερίδος "Η Καθημερινή". Είναι μια επίθεση στην ελευθεροτυπία, την πολυφωνία και τον πλουραλισμό, μία επίθεση στη δημοκρατία. Η βία, η οποία είναι απορριπτέα σε κάθε μορφή της, δεν αποτελεί λύση των προβλημάτων, των διαφορών και των διαφωνιών. Μοναδική επιλογή οφείλει να είναι ο διάλογος και ο σεβασμός της ζωής και της αξιοπρέπειας, της περιουσίας και της εργασίας του ανθρώπου.

Εκφράζουμε τη συμπαράσταση και τη συμπάθεια της Μητρός Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως προς όλους τους εργαζομένους στα Μέσα Ενημέρωσης του ομίλου, καθώς και προς τη διοίκησή του. Ο Πανάγαθος Θεός να σας προστατεύει και να σας ενισχύει, για να συνεχίζετε την πολυδιάστατη κοινωνική αποστολή σας.

Καλά Χριστούγεννα!».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Douskas John

  Εσυ τι πετάγεσαι [...]παπα

 2. avatar Υπαλληλος του κουμπαρου.

  Η (ακρο)δεξιά έχει να κάνει τέτοιους πανηγυρισμούς για έκρηξη βόμβας ,
  από τότε που βομβάρδιζαν οι Άγγλοι την Αθήνα!!

 3. avatar Ρε

  Οικουμενικε Πατριαρχη λαθος πληροφορηση εχεις
  Μονο ο ΣΚΑΙ δεχτηκε επιθεση!

 4. avatar Ορθοδοξος

  Ο Βαρθολομαίος να καταδικάσει πρώτα την δαιμονική σύνοδο της Κρήτης όπου αναγνώρισαν τις αιρέσεις ως εκκλησίες και μετά να ασχοληθεί με τους άλλους. Αν νομίζει ότι μπορεί να παίζει με τα ιερά των ορθοδόξων πιστών είναι γελασμένος διότι
  Θα δει τι εστί δικαιοσύνη του Θεού.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει