Μετακινηθείτε εύκολα, κάνοντας το πρώτο βήμα προς την ελευθερία και την αυτονομία, με τα προϊόντα της Draculis.

Την No1 εταιρία ανελκυστήρων σκάλας,  που σέβεται απόλυτα τις ανθρώπινες ανάγκες, έχοντας πραγματοποιήσει πάνω από 6.500 εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα.

Με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, σύγχρονη υποδομή και άριστη οργάνωση, η εταιρία ανέπτυξε στα 50 χρόνια λειτουργίας της, μια σχέση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας, με όλους τους συνεργάτες και πελάτες της.

Αντιπροσωπεύοντας τη Stannah, τη μεγαλύτερη εταιρία παγκοσμίως, η Draculis διαθέτει μια τεράστια γκάμα μοντέλων για ευθύγραμμες ή περιστροφικές σκάλες, εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Οι συγκεκριμένοι ανελκυστήρες σκάλας, με κάθισμα ή πλατφόρμα, διαθέτουν την πιο προηγμένη τεχνολογία και ποιότητα με κορυφαία αισθητική, που υπάρχει στην ελληνική αγορά.

Όλα τα προϊόντα πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας για χρήση ατόμων και είναι πιστοποιημένα με CE, ενώ η εταιρία διαθέτει ISO 9001:2015 για τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Επιπλέον ο ιδιόκτητος στόλος των μεταφορικών μέσων της εταιρίας, σας εξασφαλίζει την άμεση ανταπόκριση για υποστήριξη/service ακόμα και στις πιο ιδιαίτερες τοποθετήσεις.

Τα σημεία που κάνουν την πιο αξιόπιστη αγορά σας.

Πανελλαδική Εξυπηρέτηση, Εγγύηση έως 10 έτη, Άρτια Καταρτισμένο Τμήμα Σχεδίασης, Εξειδικευμένο Τεχνικό Προσωπικό, Ετοιμοπαράδοτα Μοντέλα, Διαρκής Παρακαταθήκη Ανταλλακτικών, Μικροί Χρόνοι Παράδοσης, Οργανωμένο Service.

Η επόμενή σας κίνηση! Επικοινωνήστε τώρα με τη Draculis και άμεσα ο σύμβουλος μηχανικός θα είναι κοντά σας για να ακούσει τις ανάγκες σας.

Αφού μετρήσει και  μελετήσει τις διαστάσεις της σκάλας σας, θα ετοιμάσει για εσάς ΔΩΡΕΑΝ μελέτη του χώρου, προτείνοντας το κατάλληλο μοντέλο για εσάς.

Εναλλακτικά μπορείτε να επισκεφτείτε την έκθεση στη Μεταμόρφωση, όπου θα δείτε από κοντά όλα τα προϊόντα, προκειμένου να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στην αισθητική και στον προσωπικό σας χώρο.

Η αξιοπιστία των προϊόντων της Draculis, δίνουν στην αγορά σας διαχρονική αξία και την κάνουν επένδυση ζωής.

Γραμμή εξυπηρέτησης πελατών για δωρεάν μελέτη: 210 2842018

Ικαρίας 2, 144 51 Μεταμόρφωση Αττικής

e-mail: [email protected]

draculis.gr