Μήνυμα οργής εναντίον της Α. Μέρκελ και ανατροπής των βάρβαρων και αντιλαϊκών μέτρων που προωθεί η τρικομματική κυβέρνηση με τις υποδείξεις της τρόικας στέλνει η Κρήτη με τα συλλαλητήρια αντίδρασης που πραγματοποιούνται από άκρη σε άκρη του νησιού στα πλαίσια των πανελλαδικών κινητοποιήσεων, μεταδίδει το prismanews.gr.

Στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στην πλατεία Ελευθερίας που αποτελεί σημείο αναφοράς και για τη σημερινή κινητοποίηση συγκεντρώθηκαν χτες εκπρόσωποι φορέων και σωματείων (ΕΚΗ, ΑΔΕΔΥ, εκπαιδευτικοί φορείς, φοιτητικοί σύλλογοι κλπ) καθώς απλοί πολίτες με το Εργατικό Κέντρο – που διοργάνωσε την κινητοποίηση να καλεί και σήμερα τον κόσμο στις επάλξεις σε ένα συλλαλήτηριο – οργισμένη υποδοχή της γερμανίδας ηγέτη.

Σημειώνεται ότι αντίστοιχες κινητοποιήσεις πραγματοποιήθηκαν σε Χανιά, Ρέθυμνο και Λασίθι ενώ συλλαλητήρια έχουν προγραμματιστεί και για σήμερα. Τόσο στο Ηράκλειο όσο και στους υπόλοιπους νομούς του νησιού όπου πραγματοποιούνται αντίστοιχες κινητοποιήσεις η αστυνομία βρίσκεται σε επαγρύπνηση με τα μέτρα να χαρακτηρίζονται δρακόντεια ωστόσο διακριτικά.