Οι τάσεις στα έπιπλα και τη διακόσμηση αλλάζουν κάθε σεζόν, το ρομαντικό στυλ όμως με γενναίες δόσεις μινιμαλισμού και στοιχεία vintage, συνεχίζει να κρατά τα σκήπτρα της διαχρονικότητας στο σπίτι του σήμερα.

Αίσθηση κομψότητας, προσιτή πολυτέλεια και cozy διάθεση συνθέτουν χώρους που χαιρόμαστε να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή της ημέρας.

Ανακαλύψτε τον διαχρονικό ρομαντισμό σε μια ιδιαίτερη τραπεζαρία με έπιπλα inart, όπως τον επιμελήθηκαν οι designers της ομάδας inart.

Κύρια έπιπλα: η τραπεζαρία

Οι καμπύλες στις γραμμές του ξύλου στα βασικά έπιπλα, αποτυπώνουν το ρομαντικό στυλ, με καρέκλες με οβάλ πλάτη και διακριτικές ανάγλυφες λεπτομέρειες στα πόδια. Οι γήινοι χρωματισμοί σε απαλό καφέ, γκρι και μπεζ εντάσσουν τη διαχρονικότητα στο σχέδιο, διατηρώντας μια αίσθηση αισιοδοξίας στον χώρο.

Το τραπέζι στο κέντρο, με λευκή βάση και ανάγλυφες λεπτομέρειες και επιφάνεια σε πιο σκούρη απόχρωση, ολοκληρώνει τον επιθυμητό ρομαντισμό χωρίς να «βαραίνει» το τελικό αποτέλεσμα με περιττούς, περίτεχνους σχεδιασμούς. Στην ίδια λογική και η βιβλιοθήκη που πλαισιώσει την τραπεζαρία στο background.

Καθαρές γραμμές, καμπύλες στο τελείωμα και μια αίσθηση «vintage» στην απόχρωση του ξύλου, ολοκληρώνουν τον διαχρονικό ρομαντισμό του δωματίου.

Βοηθητικά έπιπλα: φωτιστικό και διακοσμητικό τοίχου

Τα έπιπλα που λειτουργούν ως βοηθητικά στο στήσιμο μιας τραπεζαρίας, ναι μεν έχουν δεύτερο ρόλο σε αυτή, η παρουσία τους όμως είναι απαραίτητη για την ολοκλήρωση του ιδανικού αποτελέσματος. Το επιβλητικό κρεμαστό φωτιστικό πάνω από την τραπεζαρία, αποπνέει ρομαντισμό χάρη στις ιδιαίτερες, ανάγλυφες λεπτομέρειές του.

Το συνδυάζουμε με ένα εντυπωσιακό διακοσμητικό τοίχου στο background, με διάτρητο σχέδιο που προσομοιάζει το pattern του φωτιστικού, για ένα ολοκληρωμένο στυλ διαχρονικού ρομαντισμού σε κάθε γωνιά του χώρου.

Ανακαλύψτε περισσότερες ιδέες σε έπιπλα και τραπεζαρίες inart στο inart.com.