Ενός λεπτού σιγή στη Βουλή για τα θύματα της Μάνδρας

Οι καταστροφικές πλημμύρες στοίχισαν 24 ανθρώπινες ζωές


ΕΛΛΑΔΑ
15:08
15/11/2018
Ενός λεπτού σιγή στη Βουλή για τα θύματα της Μάνδρας
2
loading

Με ενός λεπτού σιγή τίμησε η Βουλή τη μνήμη των θυμάτων της πλημμύρας στη Μάνδρα, έναν χρόνο μετά την τραγωδία με τους είκοσι τέσσερις νεκρούς. Το αίτημα διατυπώθηκε από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Θεόδωρο Καράογλου και έγινε ομόφωνα δεκτό.

«Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από μία μαύρη, μία τραγική επέτειο. Σαν σήμερα, πριν από έναν χρόνο, 24 αθώοι άνθρωποι πέσανε θύματα μίας φονικής πλημμύρας στη Μάνδρα Αττικής. Θα πρότεινα σε ένδειξη τιμής και στη μνήμη των 24 αυτών αθώων ανθρώπων, η Βουλή να τηρήσει ενός λεπτού σιγή» ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ.

Ο προεδρεύων διαπίστωσε αποδοχή της πρότασης με ομοφωνία και η Βουλή τήρησε τη σιγή. Προηγουμένως όμως, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η βουλευτής του ΚΚΕ Διαμάντω Μανωλάκου ζήτησε τον λόγο και δήλωσε ότι το ΚΚΕ θα πάρει μέρος στην τήρηση της ενός λεπτού σιγής, «αλλά η καλύτερη τιμή είναι να φτιαχτούν τα αντιπλημμυρικά έργα γρήγορα, άμεσα, για να μην έχουμε ξανά ποτέ τέτοιες τραγωδίες και θύματα».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ

    Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της Μάνδρας που έχτισαν παράνομα ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων στο Μάτι που έχτισαν παράνομα ενός λεπτού σιγή για το νεκρό εθνικι στην Νότια Αλβανία που σκοτώθηκε για την τιμή μιας φασιστικής Σημαίας . Και ούτε μια ώρα σιγής για τον Παύλο, Αλέξη και τους ήρωες της Ομόνοιας που πεθαίνουν κάθε μέρα στον αγώνα να βρουν χρήματα για την δόση τους.

  2. avatar true

    Οι ίδιοι που έδιναν άδειες για να χτίζει ο κόσμος σε ρέματα...τώρα ζητάνε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα που πνίγηκαν. Μέγιστο θράσος και κενή καρδιά. Γενικώς αυτή η κατάντια και η κατηφόρα των θεσμών αφορά όλο το μπ[...]ο της βουλής. Η τσέπη να είναι γεμάτη....ποιος ασχολείται με πνιγμένους τώρα ? Αυτό πάντως δεν είναι ο πολιτισμός μας.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει