Έχοντας στραμμένο το βλέμμα προς τον εκσυγχρονισμό και επιδιώκοντας τη γενικότερη αναβάθμιση των προϊόντων του, ο Λουμίδης Παπαγάλος προχωράει σε μια από τις σημαντικότερες επενδύσεις των τελευταίων τριάντα ετών στον τομέα του καφέ.

«Ο αγαπημένος μας ελληνικός καφές επενδύει στο κομμάτι της παραγωγικής αλυσίδας, με ένα νέο μηχάνημα καβουρδίσματος στο εργοστάσιο των Οινοφύτων. Καθώς η ποιότητα και η γευστική υπεροχή του ελληνικού καφέ Λουμίδης Παπαγάλος είναι πρωταρχικής σημασίας για εμάς, στόχος είναι η επιλογή της καλύτερης ποιότητας στην πρώτη ύλη, αλλά και η συνεχής εξειδίκευση στην τέχνη του καφέ.

Το νέο μηχάνημα αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο καβούρδισμα και εξασφαλίζει εντονότερα αρώματα και πιο πλούσιες γεύσεις για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση! Είναι η πρώτη φορά που ελληνικός καφές καβουρδίζεται με τέτοιο τρόπο, απογειώνοντας τόσο τη γεύση όσο και τα αρώματα του. Απώτερος στόχος είναι η ανταπόκριση στις γευστικές απαιτήσεις των καταναλωτών, οι οποίες εξελίσσονται συνεχώς, έχοντας τον Λουμίδη Παπαγάλο ως συνοδοιπόρο στο ταξίδι της απόλαυσης του ελληνικού καφέ».