Παραμένει στην θέση του προέδρου του ΕΟΚ ο κ.Κ.Ζήκος παρά τις σημαντικές αλλαγές στην σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου του οργανισμού. Ο κ. Ζήκος θεωρείται ιδιαίτερα επιτυχημένος μάνατζερ στο κρίσιμο τομέα του τουρισμού ο οποίος όπως σημειώνουν κυβερνητικοί παράγοντες «στην κρίσιμη σημερινή συγκυρία αποτελεί το μεγάλο συγκριτικό ατού της χώρας».

Στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΟΤ και στην θέση του γενικού γραμματέα τοποθετήθηκε ο επί πολλά χρόνια σύμβουλος επικοινωνίας και μέλος της γραμματείας πολίτικου σχεδιασμού της ΝΔ κ. Ν. Καραχαλιος στέλεχος με μεγάλη εμπειρία στον τομέα της επικοινωνίας.

Σύμφωνα με την απόφαση της υπουργού Τουρισμού κ. Ολ. Κεφαλογιαννη η σύνθεση του νέου ΔΣ έχει ως εξής: Πρόεδρος ο κ. Κωνσταντίνος Ζήκος Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω, Αντιπρόεδρος ο κ. Χριστόφορος Καπαρουνάκης Δικηγόρος, Γενικός Γραμματέας ο κ. Νικόλαος Καραχάλιος Πολιτικός Επιστήμων.
Επίσης ως μέλη του ΔΣ του ΕΟΤ τοποθετούνται: ο δικηγόρος κ. Μιχάλης Τριανταφυλλίδης, ο επιχειρηματίας κ. Ανδρέας Φιορεντίνος, η οδοντίατρος κα Σοφία Λουκέρη, η δικηγόρος κα Ανδριανή Παπανδριανού, ο δικηγόρος κ. Χρήστος Γάτος και ο γιατρός κ. Γρηγόρης Λέων.